FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

BKV bouwt mee met tribuneoverkapping Rood-Wit'58

PUTTEN – De Barneveldse Kraanverhuur (BKV) hijst onderdelen voor een tribune-overkapping die geplaatst wordt bij het hoofdvoetbalveld van Rood-Wit’58 in Putten. Dit doen we in opdracht van Kleijer Metaal uit Putten.

Tribunedak plaatsen
De Puttense voetbalclub Rood-Wit’58 heeft besloten een tribunedak te plaatsen voor meer comfort voor de bezoekers én meer duurzaamheid: nu hebben ze de mogelijkheid om daar zonnepanelen bovenop te plaatsen. Deze opdracht wordt uitgevoerd door Jan Kleijer van Kleijer Metaal uit Putten en Lasbedrijf van de Brink.

Jan Kleijer: “Wij werken al jaren samen met de BKV en dat gaat naar volle tevredenheid. BKV komt zijn afspraken na en de samenwerking met de machinisten verloopt altijd naar goed. Eigenlijk hebben we nooit klachten over BKV”.

Liebherr LTM 1030-2.1
Het hijswerk bij dit project heeft BKV uitgevoerd met de Liebherr LTM 1030-2.1, zonder jib. Meer informatie over deze 40-ton’s kraan vindt u hier: https://www.barneveldsekraanverhuur.nl/app/uploads/2017/12/BKV-Mobielekraan-40-ton.pdf.  Voordat het hijswerk begon zijn er eerst rijplaten neergelegd, zodat de kraan veilig het terrein op kon rijden, zonder dat de grond verzakt. Daarna kon het hijswerk van de stalen kolommen beginnen. Deze kolommen waar het dak op geplaatst wordt zijn door de opdrachtgever in de werkplaats gemaakt.

Meer weten?
BKV kijkt terug op een geslaagde klus en heeft weer een tevreden klant. Bij hijsklussen waar vakkundigheid, ervaring en veiligheid vooropstaat doen staalbedrijven in de omgeving van Barneveld graag een beroep op ons. Ook advies voor uw project? BKV denkt graag met u mee, bel ons gerust!