FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

BKV breidt kranenpark uit met 500-tonner

BKV stelt met trots zijn splinternieuwe Liebherr LTM 1500-8.1 voor.

De 500-tons telescoopkraan beschikt over zeer interessante specificaties. Zo is de nieuwe Liebherr uitgerust met een 84 meter lange hoofdmast, beweegbare jib tot 91 meter lengte en twee hijslieren. Er kan ook een kleinere hydraulisch verstelbare jib worden gemonteerd.

Ook voor het kleinere hijswerk
De nieuwe Liebherr LTM-1500-8.1 vervangt de kleinere LTM 1400-7.1. Deze opvolging betekent allerminst dat BKV zich wil toeleggen op uitsluitend het grotere werk. Wij zijn ooit begonnen met kleinere kraantjes en zijn nu actief met (rups)kranen tot en met 750-ton. Je zou kunnen denken: ‘die zijn te groot geworden om een dakkapel te zetten of een airco te plaatsen’. Maar niets is minder waar, die werkzaamheden verrichten we namelijk nog steeds. We zijn groot geworden door óók klein te blijven. In onze portefeuille zitten heel wat bouwgerelateerde klussen in de categorie van 40 tot 200 ton.

In de wind
De nieuwe kraan is zeer geschikt voor demontage van windturbines. Een groot deel van onze werkzaamheden speelt zich af in de wind. Daarnaast zal de nieuwe kraan van BKV ingezet worden bij de zwaardere opdrachten in sectoren als de infrastructuur, de industrie en de bouw.

Goede banden met Duitse markt
Het totale hijskranenpark van BKV omvat inmiddels 25 kranen. Die zijn de laatste maanden nagenoeg allemaal continu in bedrijf geweest. Behalve in Nederland zitten we ook veel in Duitsland, België en zelfs in Frankrijk. Met name in Duitsland doen we goede zaken, het is plezierig zakendoen met onze oosterburen: de Duitse pünktlichkeit spreekt ons erg aan. En we zitten natuurlijk geografisch gezien om de hoek.

Heeft u advies nodig?

Heeft u een project voor de boeg en bent u benieuwd naar onze manier van werken? Wilt u nader kennismaken en ons bedrijf bezoeken? Of heeft u advies nodig over de aanpak van een project?

BKV adviseert u graag. Dat kan gaan over het type kraan waar uw project om vraagt. Of om de beste aanpak op de hijslocatie. Voor ons gaat het in ieder geval verder dan het verhuren van een kraan. U heeft een object dat verplaatst moet worden. We doen er graag alles aan, om dat goed te laten verlopen. Dat begint wat ons betreft met een goed advies.

Vind de kraan die u nodig heeft

(In ton)

Onze aanpak.

Werkvoorbereiding
Hijsen begint met een goed plan. Door vooraf de optimale positie van kranen en materialen te bepalen, kan het hijswerk goed worden uitgevoerd. Omdat onze engineers naast diepgaande kennis ook praktijkervaring hebben, zijn onze hijsplannen een betrouwbare leidraad.

Lees verder

Kraanverhuur
Elke hijsklus vraagt om zijn eigen kraan. BKV heeft die. Wij hebben een modern en goed uitgerust kranenpark. Op deze website kunt u al onze kranen, inclusief technische specificaties als gieklengte en werkbereik, bekijken.

Lees meer

Speciaal transport
BKV verzorgt ook het horizontaal transport van objecten. Dat doen we compleet. Van voorbereiding, laden en vervoer tot het lossen op de juiste plek. Veiligheid en voorzichtigheid kenmerken onze aanpak, zodat we probleemloos de klus klaren.

Lees meer

Montage
De montage van uw windturbine kunt u aan BKV overlaten. We werken nauw samen met een aantal gerenommeerde montagebedrijven. Daardoor kunnen we snel en efficiënt een turbine opbouwen. In twee dagen kan de turbine operationeel zijn.

Lees meer

Vragen? Stel ze ons gerust.    * Verplichte velden