FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

BKV groeit door!

BARNEVELD – BKV groeit door en breidt uit. Deze week is de nieuwe LTM 1070-4.2 aangekomen in de werkplaats. Dat wij groeien kunt u ook zien aan de hoeveelheid vacatures in de afgelopen maanden. In de afgelopen week is er ook een Projectassistent en een Sitemanager aangenomen.

LTM 1070-4.2
BKV heeft deze week de LTM 1070-4.2 in ontvangst genomen. Deze kraan met variobased stempelbasis en lange giek is een veelgevraagde machine vanwege zijn goede capaciteit. De komende week wordt de kraan klaar gemaakt in onze eigen werkplaats: kraanzichtcamera wordt gemonteerd, er komt een schottendek bovenop, hijsgereedschappen voor diverse hijsklussen worden toegevoegd, portofoons worden gemonteerd, er komt een balkenrek voor de houten balken; een kraan gaat bij ons niet zomaar op pad.

Personeel
De mensen van BKV staan voor u klaar. Van machinist tot directeur en van werkplaatschef tot planner. En deze week hebben we ook een Sitemanager en een Projectassistent aangenomen, u heeft de vacatures vast gezien. BKV groeit door.

Benieuwd wat wij allemaal kunnen? Wat voor projecten wij zoal doen? Kijk eens op onze projecten- en nieuwspagina van onze website: https://www.barneveldsekraanverhuur.nl/projecten/
Wij houden u wekelijks op de hoogte met het laatste nieuws, onze projecten en andere activiteiten!

Social Media
Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de mooiste foto’s? Volg BKV dan op Social Media. Op Instagram, LinkedIn, Twitter en Facebook houden wij u regelmatig op de hoogte van onze activiteiten, projecten, aankoop van nieuwe kranen en nieuwe personeelsleden. Reden genoeg dus: Volg ons!