FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

BKV hijst 4 Nordex-windturbines op windpark Spinderwind

TILBURG – BKV heeft weer een succesvol project afgerond. Dit keer in het hart van Brabant bij windpark Spinderwind. Hier hebben wij 4 Nordex N117 windturbines gemonteerd. Van voorbereiding tot uitvoering: ook bij dit project was BKV succesvol en heeft ons hele team de klus binnen de afgesproken tijd afgerond.

Windpark Spinderwind
Dit windpark dat gelegen is aan de Vloeiveldweg in Tilburg is een initiatief van verschillende organisaties. Deze organisaties zijn samengevoegd in een burgercoöperatie. Op deze manier kunnen de burgers ook participeren en ontstaat er meer draagvlak. Ter indicatie: dit windpark met 4 windturbines gaat net zoveel duurzame elektriciteit leveren als 7500 huishoudens gaan verbruiken. De moeite waard dus!

Voorbereiding
Voordat zo’n hijsproject kan worden gestart komt er veel voorbereiding bij kijken. Het hele BKV-team is bij elk project betrokken. Van machinist tot engineer en van projectmanager tot de planning. Samen bereiden we alles tot in de puntjes voor. Onze machinisten moeten tijdens de klus veilig en goed voorbereid van start kunnen. Dat vraag om een team dat op elkaar ingespeeld is. Dankzij deze gedegen voorbereiding én de perfecte uitvoering van onze machinisten vielen ook hier alle puzzelstukjes precies op de goede plek.

Liebherr LTM 1750-9.1
Eerst heeft onze Liebherr LTM 1750-9.1 de torendelen gehesen. Daarna zijn de andere onderdelen zoals de bladen naar een ashoogte van 91 meter gehesen door middel van een tandemhijs: onze 750-tonner en BKV’s 500-tonner. 2 krachtige kranen die deze onderdelen van maximaal 60 ton veilig naar deze hoogte kunnen hijsen! Meer informatie over onze kranen: https://www.barneveldsekraanverhuur.nl/hijstabel/

Samenwerking
Dankzij een uitstekende samenwerking tussen de klant, het montage team en het BKV-team is ook dit project weer succesvol verlopen. Nieuwsgierig geworden? Wij maken van uw project graag een succes! Dat vraagt gemotiveerde mensen en een goed uitgerust kranenpark. BKV heeft die. Neem gerust contact op!

Werken bij BKV?
We hebben interessante vacatures.
Neem contact met ons op en stuur je sollicitatie!

Volg BKV!
www.facebook.com/BarneveldseKraanVerhuur/
www.instagram.com/barneveldsekraanverhuur/
www.twitter.com/BKV_Barneveld
www.linkedin.com/company/2735487