FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

BKV hijst 6 windturbines in Guehenno - Frankrijk

GUEHENNO, BRETAGNE FRANKRIJK – Momenteel is de Barneveldse Kraanverhuur (BKV) bezig in Frankrijk met het hijsen van zes 100 meter hoge windturbines van Senvion. Een uitdagend project!

Voorbereiding
Voordat ons BKV-team naar Frankrijk afreist komt er veel kijken bij de voorbereiding van zo’n project. De vergunningen en certificaten van alle machinisten moeten geregeld worden, de planning van alle transporten moet voorbereid worden, er worden AutoCAD tekeningen gemaakt van de werklocatie, gekeken of er rijplaten nodig zijn, of de projectlocatie goed bereikbaar is, enzovoorts. Een goede voorbereiding is het halve werk!

De cijfers op een rij
Bij zo’n project komt heel wat kijken. Ter indicatie hierbij eens wat cijfers op een rij!
- 2 kranen zijn naar Frankrijk afgereisd: de TC2800-1 en de Liebherr LTM 1160-5.2
- 5 machinisten
- 6 windturbines van het type Senvion MM100 HH100
- meer dan 20 vrachten waaronder grote giekdelen, rijplaten, draglineschotten en ander materiaal
- 72 draglineschotten
- 80 rijplaten
- 100 meter ashoogte
- 73,6 ton is de maximale last wat gehesen moet worden
- 220 ton is de totale kraanballast
- 600 ton aan totale materieel van BKV gaat naar Frankrijk

Frankrijk
BKV voldoet aan de eisen die de Franse regering stelt rondom arbeids- en sociaal recht die gelden in Frankrijk. Wij hebben een vertegenwoordiging in Frankrijk die de documenten voor BKV beheert, waardoor de inspecteurs of sociale instanties snel toegang hebben tot de benodigde documenten.

U begrijpt, bij zo’n project komt veel kennis, ervaring en expertise kijken. Daarom kiezen onze klanten voor BKV. Vanwege onze sterke werkvoorbereiding, strakke planning, ervaren machinisten met de juiste papieren en afspraak = afspraak. Daarom BKV. Nieuwsgierig geworden? Bel ons eens en maak kennis met onze expertise!