FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

BKV hijst complete nokverhoging in Stroe

STROE – In Stroe in een bos- en lommerijke omgeving heeft de Barneveldse Kraanverhuur (BKV) een enorme prefab nokverhoging op een hoekwoning gehesen. Een uitdagende klus die dankzij goede communicatie met de klant en een gedegen voorbereiding succesvol is afgerond!

Midden in het bos in Stroe is deze hoekwoning vergroot met een complete extra verdieping. De klant zelf heeft deze prefab gemaakt en BKV heeft de meer dan 3-ton zware nokverhoging op de juiste plek gehesen.

Voorbereiding
Vooraf is onze accountmanager samen met onze werkvoorbereider op locatie geweest om de situatie ter plekke te analyseren. De opstelpositie van de kraan was i.v.m. alle omliggende bomen krap. Daardoor hebben we de kraan verder weg moeten zetten en was er een vlucht nodig van 40 meter. Voor dat gewicht en die vlucht hebben we een Liebherr LTM 1130-5.2 ingezet. Een stevige kraan die dat gewicht op zo’n vlucht goed kan hijsen.

De hijsklus
Tijdens de hijsklus was er uitstekende communicatie tussen onze kraanmachinist en de opdrachtgever via de portofoons. Die hebben onze machinisten standaard bij zich. De hijsklus was ook door de opdrachtgever goed voorbereid. Er waren 4 hijspunten in de kap gemonteerd, waardoor BKV hem veilig kon hijsen met een 4-sprong aan de haak.

Meedenken vanaf de start
Dankzij de goede voorbereiding van zowel de klant als BKV stond de nokverhoging er in een halve dag op en zijn we een tevreden klant rijker! Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Wij denken graag vanaf de start met u mee in de beste oplossing. Bel ons en laat u verrassen door onze professionele aanpak!