FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

BKV hijst dakplaten op nieuwe woning in Nijkerk

NIJKERK – Regelmatig ziet u de Barneveldse Kraanverhuur (BKV) schrijven over gigantische projecten in bijvoorbeeld de wind, infrastuctuur of industrie. Maar ook de bouw is voor de BKV een zeer belangrijke branche. Dagelijks zijn onze vakkundige machinisten bezig met het hijsen van dakplaten, betonelementen, funderingen, dakkapellen en andere bouwmaterialen. Een kraan die volgens de afgesproken planning en de geldende veiligheidsnormen hijst is een onmisbaar onderdeel in de bouw van een huis!

Afgelopen week was onze machinist bezig in Nijkerk, bij de nieuwbouw van een huis aan de Wallerstraat. BKV heeft daar prefab gefabriceerde dakplaten en 2 dakkapellen geplaatst. De hele kap van de woning lag op 1 dag dicht.

Terex Challenger 3160 weg-terreinkraan
Voor deze klus heeft BKV de Challenger 3160 ingezet, een sterke kraan die vooral ingezet wordt bij hijsklussen die een wat langere of hogere vlucht nodig hebben. De Terex Challenger 3160 weg-terreinkraan is een compacte all-terrain kraan waarvan alle assen gestuurd en aangedreven kunnen worden. Daarnaast heeft hij een 50 meter hydraulische giek, waardoor je net iets andere hijsklussen aankan, bijvoorbeeld een telecommast demonteren of een dakkapel extra hoog hijsen. Deze kraan is dus precies geschikt voor deze klus! Voor meer informatie over de hijscapaciteiten van de Terex Challenger 3160, klik hier voor de hijstabel.

Ook deze ‘bouwklus’ is weer succesvol geklaard. Dit komt door een goede voorbereiding van de opdrachtgever, goede tijdsplanning, onderlinge communicatie met de opdrachtgever over bijvoorbeeld de rijplaten waar de kraan overheen kan rijden. Daarnaast is het ook het vakmanschap van onze machinist die elke dag weer een bouw- staal- of bijvoorbeeld een constructiebedrijf helpt om hun klus te klaren!

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Bel BKV eens en laat u vrijblijvend informeren!