FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

BKV hijst luchtbehandelingskasten bij de HEMA in Wageningen

WAGENINGEN – Bij de Hema in Wageningen was de Barneveldse Kraanverhuur (BKV) actief. Wij hebben met onze mobiele Liebherr-torenkraan diverse luchtbehandelingskasten door het dak gehesen.

Op het dak van de HEMA in Wageningen werden nieuwe luchtbehandelingskasten geplaatst, dit ten behoeve van een nieuwe airco en aanvoer van verse lucht. Albert van der Scheur (https://www.albertvdscheur.nl/) heeft ons de opdracht gegeven voor het hijswerk en WKZ Installatietechniek (https://wkz.nl) voerde de installatie van de materialen uit.

Deze samenwerking verliep uitstekend. Onder andere omdat zowel de opdrachtgever als de installateur voor ons bekende partners zijn en de communicatie en afspraken onderling uitstekend verlopen. Verdeling van taken, het zorgen dat de juiste materialen op het juiste tijdstip op de juiste locatie zijn, dat maakt deze samenwerking tot een succes!

Liebherr MK 88+
Deze hijsklus heeft BKV uitgevoerd met onze Liebherr MK 88+ mobiele torenkraan. Deze kraan heeft een maximale vlucht van 45 meter. Met deze mobiele torenkraan hebben we alle materialen door het dakluik gehesen. Dit was een behoorlijke uitdaging: het dakluik was een paar centimeter groter dan de materialen die er doorheen gehesen moest worden. De gewichten varieerden van 600 kilo tot 1,2 ton. Om deze gewichten door het dakluik te hijsen is stuurmanskunst van onze machinist nodig. Deels heeft hij de materialen gehesen met een afstandsbediening en deels boven vanuit de kraan. Meer informatie over onze mobiele torenkranen: https://www.barneveldsekraanverhuur.nl/kraanverhuur/mobiele-torenkranen

Succes
Normaal gesproken rijden er auto’s over de weg waar wij onze kraan hebben gestempeld. Daarom is er vooraf een vergunning aangevraagd bij de gemeente Wageningen om 80 m2 af te zetten, de locatie waar de kraan kon stempelen. U ziet het: BKV doet geen half werk en bereid alles tot in de puntjes voor. Benieuwd hoe wij uw project tot een succes maken? Bel één van onze accountmanagers, zij vertellen u graag hoe BKV werkt!