FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Voor Barneveldse Kraanverhuur was 2017 een jaar van groei. En dat zorgt haast vanzelf voor nieuwe gezichten. We konden vijf nieuwe collega’s verwelkomen, maar ook vier nieuwe kranen.

In dat licht mag het geen verrassing heten dat BKV in 2017 een flinke omzetgroei noteerde. Onze 25 kranen waren continu actief, evenals onze inmiddels 46 medewerkers. Binnen en buiten Nederland hebt u ons wellicht bezig gezien. Met windturbines in Bretagne (Frankrijk) of aan de grens van Tsjechië (Heidelheim, Selb) tot torenkruizen in Achterveld, wenteltrappen in Amersfoort of woonarken in Lelystad. Waar u ook keek, u zag een gebalanceerd samenspel tussen machinist en kraan, mens en omgeving.

Social media
We zijn specialisten in verticaal transport. Dat specialisme is geborgen in vakmanschap, kennis en expertise, maar ook in een flinke dosis werkplezier. We hebben 2017 benut om dat plezier niet alleen voor onszelf te houden, maar er ook volop van te delen via de sociale media-kanalen. Ook in 2018 houden we u via Facebook, Twitter en LinkedIn op de hoogte. U kunt daarvoor natuurlijk ook op onze website terecht; kijk dan onder de kopjes ‘Nieuws’ en ‘Projecten’.

Kranenpark
We vertelden al dat we in het achterliggende jaar hebben geïnvesteerd in de uitbreiding en verversing van ons kranenpark. Zo vervingen we diverse kranen en breidden we uit met een Liebherr LTM 1500 8.1, een Liebherr MK88, een Spierings AT6 SK1260 en een Liebherr LTM 1030 2.1. Volgend jaar voegen we daar sowieso nog twee Liebherr-kranen aan toe, waaronder een LTM 1450 8.1.

Kom gerust langs
We kijken kortom terug op een mooi 2017 en blikken enthousiast vooruit naar 2018. Wilt u zich volgend jaar niet vertillen? En bent u benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Kom gerust eens langs in Barneveld.