FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

BKV hijst zwembad / jacuzzi in de achtertuin met onze Liebherr MK88

LISSE – in het prachtige en bloemrijke Lisse was de Barneveldse Kraanverhuur vorige week actief. Hier hebben we een prachtig zwembad & jacuzzi in 1 in een achtertuin gehesen. Een leuke klus die vroeg om goede communicatie met de opdrachtgever en precisie wat betreft het hijsen.

Onze Mobiele Torenkraan de Liebherr MK88 is voor deze klus ingezet. Deze kraan kon deze hijsklus prima aan. Deze prachtige Liebherr-kraan is ook met een afstandbediening te besturen. Dat heeft onze machinist bij deze hijsklus ook gedaan. Het hijsen van zo’n jacuzzi/zwembad vraagt om precisie: het gat is niet veel groter dan het object. Daardoor is het werken met zo’n afstandbediening écht in het voordeel en kon de machinist veel preciezer en dichtbij de hijslocatie dit zwembad veilig op zo’n plek hijsen.

Deze mobiele Torenkraan is een krachtpatser. Hij heeft een maximale vlucht van 45 meter en kan met deze vlucht van 45 meter nog 2,2 ton hijsen. Op een minimale vlucht kan hij maximaal 8 ton hijsen. Daarnaast kan de giek opgetopt worden tot 45 graden en bereikt daarmee een maximale hoogte van bijna 60 meter! Meer informatie over deze kraan vindt u hier: https://www.barneveldsekraanverhuur.nl/kraanverhuur/mobiele-torenkranen/

Het zwembad was trouwens ook van formaat: circa 2,5 x 7 meter met een gewicht van 1,1 ton. Dit zwembad hebben we gehesen in opdracht van de Fonteyn uit Uddel. De communicatie verliep ook dit keer weer uitstekend. Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Bel BKV en laat u informeren over de mogelijkheden!