FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

BKV neemt nieuwe Volvo FH16 6X4T in gebruik

BARNEVELD – BKV heeft vorige week een splinternieuwe Volvo FH16 aan het wagenpark toegevoegd. Deze geel/blauwe Viking is geleverd door Harbers Trucks (http://www.harberstrucks.nl/trucks/volvo-fh16-550-barneveldse-kraanverhuur/) en zal vanaf deze week al het horizontale transport van bijzondere objecten als ook giekdelen en contragewichten voor het eigen kranenpark, probleemloos verzorgen.

Volvo FH16
Er wordt bij BKV veel waarde gehecht aan goed en veilig transport. De keuze voor de nieuwe Volvo FH16 6x4T is dan ook niet zomaar gemaakt. Dit is gebaseerd op met name de koppel van de 16 liter motor, de lage kruipversnellingen en de Volvo Dynamic Steering welke het mogelijk maakt om met totale gewichten tot maar liefst 245 ton zeer eenvoudig met lage snelheden te manoeuvreren. Zowel voor- als achteruit. Met deze prachtige Volvo FH16 6x4T met 550 pK en een Globetrottercabine kunnen we waarmaken wat we beloven: de last daar krijgen waar de klant het wil. En nee, dat zit hem niet alleen in een nieuwe truck, bekwame machinist of goed uitgeruste kraan. Het zit ‘m in de manier waarop al die dingen bij elkaar komen. BKV. op elkaar ingespeeld..

Horizontaal en verticaal transport

BKV blijft de laatste jaren flink investeren in zwaar materieel, dat onder andere bestaat uit zowel rups- als mobiele kranen met een hijsvermogen van maar liefst 600 ton. En deze truck maakt het extra speciaal, kijk maar eens naar het kenteken;-). Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Horizontaal of verticaal transport? Wij staan voor u klaar! Neem gerust contact met ons op!

Ps. volgt u ons al op Instagram? Ga naar www.instagram.com/barneveldsekraanverhuur