FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

BKV voert hijswerk uit bij bouwproject in Huizen

HUIZEN – In Huizen is BKV momenteel bezig met het hijsen van vloerdelen bij een bouwproject van Bouwbedrijf Visser & Bunschoten BV, ook in Huizen gevestigd. Hier worden 21 woningen gebouwd, midden in het centrum van het dorp.

Het nieuwbouwproject
Dit project omvat de nieuwbouw van 21 woningen, een bouwproject aan de Keucheniusstraat in Huizen. BKV heeft in de afgelopen week hier vloerdelen gehesen voor de 1e verdieping, dit deden we met de Liebherr LTM 1070-4.2. Eerder hadden we ook al hijswerkzaamheden uitgevoerd voor Bouwbedrijf Visser & Bunschoten BV (https://visserenbunschoten.nl) met onze LTF 1045. Deze kranen hebben standaard een pallethaak en blokkenklem mee, zo mis je niets op de bouwplaats! Meer informatie over onze kranen en hun capaciteit vindt u hier: https://www.barneveldsekraanverhuur.nl/hijstabel/!

Het ging hier om breedplaatvloeren die per stuk 1,6 ton wogen en met een vlucht van 30 meter gehesen moesten worden. De communicatie en veiligheid op dit bouwproject was weer goed voor elkaar. Via de portofoons (die onze machinisten standaard bij zich hebben) werd goed gecommuniceerd. Daarnaast werkte iedereen met de juiste PBM’s (Persoonlijke Beschermings Middelen) en kon daardoor iedereen veilig aan de slag!

Afspraak is afspraak!
Alle materialen op tijd aanwezig op de bouw, correcte planning, focus, veiligheid, afspraak = afspraak en kwaliteit. Daar staat Bouwbedrijf Visser en Bunschoten voor. En waarschijnlijk u ook! Dat verwacht de klant ook van u, als u een bouwproject uitvoert midden in het centrum van een dorp of stad. En BKV? Die is daar graag onderdeel van! Bel ons eens voor uw project!

Volg BKV op Social Media!
www.facebook.com/BarneveldseKraanVerhuur/
www.instagram.com/barneveldsekraanverhuur/
www.twitter.com/BKV_Barneveld
www.linkedin.com/company/2735487