FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

BKV’s AT6 actief in Amersfoort bij het realiseren van daktuinen

AMERSFOORT – Deze week was BKV actief in Amersfoort. Met onze mobiele torenkraan, de Spierings AT6 werden diverse materialen voor een daktuin naar boven gehesen.
Dit deden we in opdracht van de Van Ginkel Groep uit Veenendaal, een opdrachtgever waar we vaker hijsklussen voor uitvoeren.

Vooraf heeft onze AutoCAD-engineer een tekening gemaakt waar de kraan het beste opgesteld kan worden. BKV hijst veilig of hijst niet.
Met onze AT6 en een vakkundige machinist op de kraan werd de kraan veilig gestempeld onder de stalen schotten die hij zelf bij zich heeft. Daarna is alles vervolgens veilig naar boven gehesen. Grindkorrels, plantenbakken en big bags: er ging van alles het dak op! Op deze wijze wordt dit gebouw duurzaam en vergroend: iets wat helemaal bij BKV past.

Deze week was het wisselvallig weer. Afgelopen woensdag waaide het enorm. Het waaide harder dan windkracht 6.
Bij BKV houden onze machinisten dat scherp goed in de gaten: de windkrachtmeter op de Mobiele Torenkraan wordt regelmatig gecheckt.

Dankzij uitstekende communicatie tussen de vakmensen van Van Ginkel en onze machinist loopt ook deze hijsklus helemaal volgens planning. Nieuwsgierig hoe hoog wij voor u kunnen gaan? Neem gerust contact met ons op en bel één van onze Accountmanagers. Tel. 0342 - 492 464 of mail naar info@bkv.nl. Wij staan u graag te woord!