FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

BKV’s verreiker ingezet in Amsterdam

AMSTERDAM – Voor Loohorst Landscaping uit Ermelo was BKV vorige week actief in Amsterdam. Aan de Rode Kruisstraat wordt daar gewerkt aan de bouw van een compleet nieuw Philadelphia Zorgcentrum. Loohorst Landscaping verzorgt hier de complete groenvoorziening en BKV mocht hier het hijswerk verrichten.

Loohorst Landscaping is een vaste relatie waar wij regelmatig voor mogen werken. Zij hebben bij deze klus de complete groenvoorziening voor hun rekening genomen: sedumdaken, dakterrassen, tuinaanleg: all-in pakket dus! Diverse materialen bij de aanleg van deze prachtige tuin werden door onze verreiker op de juiste locatie gehesen.

Merlo verreiker
Dit deden we met onze Merlo 21 meter verrreiker die maximaal 4,5 ton kan verplaatsen. Deze verreiker was precies geschikt voor deze klus. De ondergrond van de aanrijroute was onstabiel en nat. Loohorst Landscaping heeft de ondergrond eerst voorbewerkt en vlak getrokken, waarna wij de gehele aanrijroute met rijplaten hebben bedekt, zodat er veilig en stabiel gewerkt kan worden. Doordat deze specifieke aanrijroute en stempellocatie dichtbij een talud was, kon er ook geen grotere kraan staan en kwam onze verreiker precies van pas.

Vervolgens werden er diverse big bags, stenen, grind, en overige zware materialen horizontaal en verticaal verplaatst. Met de precisie van een horlogemaker heeft onze machinist de materialen vanaf de grond op het dak net achter het hek geplaatst.

Vooraf is dit project uiteraard doorgenomen met de klant en met onze accountmanager en werkvoorbereider. Wij komen graag beslagen ten ijs en goed voorbereid op een hijslocatie aan. Ook dit project is weer succesvol afgerond.

Vacature
Denk jij dit ook te kunnen? Of kan je het nog niet, maar wil je het wel graag leren? Bekijk de video van onze collega Jacob die graag meer uitlegt over zijn werk en solliciteer bij BKV. Neem contact met ons op!