Mobiele Torenkraan gieklengte 60 meter

De 6-assige Spierings SK 1265-AT6 is de grootste mobiele torenkraan ter wereld. Reeds meer dan 110 keer gebouwd. De sterke motor, het krachtig pneumatisch remsysteem en het goede overzicht vergroten de veiligheid op de bouwplaats en openbare weg. De SK1265-AT6 is de eerste Spierings kraan met een 5e uitschuivend giekdeel. Samen met de 4 andere giekdelen levert dit een ongeëvenaarde vlucht van 60 meter. De kraan kan zowel vanuit de kraancabine als vanaf de grond bediend worden. Dit geeft de machinist altijd een optimaal overzicht op het werk. Er zijn geen losse giekdelen nodig en ook deze kraan kan in minder dan 20 minuten volledig operationeel zijn. 

Maximum capaciteit: 10 ton
Max. vlucht bij max. last: 13.2 meter
Max. gieklengte: 60 meter

Mobiele Torenkraan gieklengte 52 meter

Deze mobiele torenkraan van Spierings is de grootste mobiele torenkraan van de wereld. De kraan telt 6 assen, een sterke motor, een prachtig pneumatisch remsysteem en een cabine waarin de machinist een goed overzicht heeft over de bouwplaats. Bovendien is de kraan ook te bedienen vanaf de grond. De 4 losse giekdelen geven deze kraan een vlucht van 60 meter. Naast de veiligheid en het vermogen van deze kraan speelt ook snelheid een belangrijke rol: de kraan is in minder dan 20 minuten operationeel.

Maximum capaciteit: 8 ton
Max. vlucht bij max. last: 14 meter
Max. gieklengte: 52 meter

Mobiele Torenkraan gieklengte 44 meter

Deze 4-assers kunnen zowel vanuit de kraancabine als vanaf de grond bediend worden. Hierdoor heeft de machinist altijd een goed overzicht op de werkzaamheden. 

Maximum capaciteit: 8 ton
Max. vlucht bij max. last: 12,85 meter
Max. gieklengte: 44 meter

 

Mobiele Torenkraan gieklengte 38 meter

Deze 4-assers kunnen zowel vanuit de kraancabine als vanaf de grond bediend worden. Hierdoor heeft de machinist altijd een goed overzicht op de werkzaamheden. 

Maximum capaciteit: 7 ton
Max. vlucht bij max. last: 11,46 meter
Max. gieklengte: 38 meter

 

Mobiele Torenkraan gieklengte 36 meter

Deze 4-assers kunnen zowel vanuit de kraancabine als vanaf de grond bediend worden. Hierdoor heeft de machinist altijd een goed overzicht op de werkzaamheden. 

Maximum capaciteit: 8 ton
Max. vlucht bij max. last: 8,8 meter
Max. gieklengte: 47,9 meter

 

Mobiele torenkraan gieklengte 33 meter

Deze mobiele torenkraan is een compacte kraan uit de productserie van Spierings. Hierdoor is de truck goed manoeuvreerbaar, zeer handig voor in stedelijke gebieden. De kraan met 3-sectie-vouwgiek en 2-sectie-telescoopmast is zowel bedienbaar vanuit de kraancabine als vanaf de grond. Dit geeft de machinist een prima overzicht over de werkzaamheden. Met de kraan zijn werkzaamheden met een vlucht tot 33 meter en een horizontale hoogte van 20 meter mogelijk.

Maximum capaciteit: 7,5 ton
Max. vlucht bij max. last: 10,4 meter
Max. gieklengte: 33 meter

Mobiele kraan 750 ton (LTM 1750-9.1)

De grootste telescopische mobiele torenkraan uit het assortiment van BKV. Een gigantische 9-asser die de gehele telescopische kraanarm bovendien zelf kan vervoeren over de openbare weg. De kraan is geschikt voor een breed scala aan toepassingen door de hoge laadvermogens en de extensies van de kraanarm. Ondanks zijn grootte behaalt deze mobiele kraan toch korte set-up tijden.

Maximum capaciteit: 750 ton
Lengte telescopische arm: 52 meter
Max. takelhoogte: 154 meter
Max. radius: 112 meter
Aantal assen: 9

Mobiele kraan 500 ton (LTM 1500-8.1)

Deze veelzijdige telescopische torenkraan beschikt maar liefst over 8 assen en een maximum capaciteit van 500 ton. De veelzijdigheid komt tot uiting door de verschillende kraan extensies, waaronder een Y-afspanning,  die zijn aan te brengen. Hierdoor kan een maximum bereik van 108 meter bereikt worden.

Maximum capaciteit: 500 ton
Lengte telescopische arm: 84 meter
Max. takelhoogte: 142 meter
Max. radius: 108 meter
Aantal assen: 8

Mobiele kraan 400 ton (LTM 1400-7.1)

Deze 7-assige torenkraan met telescopische kraan vertegenwoordigd compactheid en buitengewone wendbaarheid door de actieve achteras besturing. Door het contragewicht heeft de kraan bovendien een grote actieradius.

Maximum capaciteit: 400 ton
Lengte telescopische arm: 60 meter
Max. haakhoogte: 130 meter
Max. radius: 92 meter
Aantal assen: 7

Mobiele kraan 300 ton

Deze 7-assige mobiele telescopische torenkraan beschikt over enorme laadvermogens tot wel 300 ton. De telescopische arm is uit te breiden met extensies voor een groter bereik. Binnen het gehele werkgebied biedt ook deze kraan over uitstekende eigenschappen.

Maximum capaciteit: 300 ton
Lengte telescopische arm: 64 meter
Max. haakhoogte: 124 meter
Max. radius: 92 meter
Aantal assen: 7