FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Directeur BKV ontvangt certificaat voor gebruik Traxx Zero


BARNEVELD – Begin deze maand heeft Daan Deij (directeur van de Barneveldse Kraanverhuur) een certificaat ontvangen van Dalhuisen en TRAXX zero voor het gebruik van klimaatneutrale diesel in 2017. Dit zal voortgezet worden in 2018.

Halverwege vorig jaar koos BKV voor het inzetten van klimaatneutrale diesel. Zie ook het eerder geschreven artikel hierover: https://www.barneveldsekraanverhuur.nl/bkv-kiest-traxx-zero-klimaatneutrale-diesel/  

De samenwerking tussen TRAXX zero, Dalhuisen Olie en BKV gaat goed. Dalhuisen zegt hierover: 
Vandaag overhandigden wij het TRAXX Zero certificaat aan Daan Deij (directeur). BKV reduceerde en compenseerde in 2017 meer dan 1.000 ton CO2! Hiermee brachten zij de CO2-footprint van hun wagenpark terug tot 0(!). Wij feliciteren BKV en danken jullie voor het vertrouwen. Meer info over Dalhuisen, kijk op: https://www.dalhuisen.nl/traxx-diesel

Door het gebruik van klimaatneutrale diesel die door Dalhuisen geleverd wordt, heeft BKV gekozen voor zuiniger, schoner én beter werken. Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, daar staat BKV voor!

Over TRAXX Zero
TRAXX Zero klimaatneutrale diesel is een instapklare en kostenefficiënte oplossing voor bedrijven die CO2-neutraal willen werken. Door een optimale verbranding verlaagt TRAXX Zero het brandstofverbruik – en dus ook de CO2-uitstoot – van dieselmotoren. Daarnaast worden de resterende CO2-emissies gecompenseerd met gecertificeerde klimaatprojecten. Deze efficiënte combinatie van CO2-reductie en CO2-compensatie zorgt voor een dieselbrandstof die de CO2-footprint van uw machinepark op gecertificeerde wijze tot 0 terugdringt.
Meer info over TRAXX zero de website: https://www.traxx-diesel.nl/bkv-kiest-traxx-zero-klimaatneutrale-diesel/ )