FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Dag 2018, Hallo 2019!

BARNEVELD - het BKV-team wenst iedereen een veilig en succesvol 2019 toe. Dat dit jaar een bruisend en sprankelend nieuw jaar mag worden! Bij BKV hebben we er weer zin in! Ook in 2019 hebben wij weer diverse mooie projecten op de agenda staan en gaan alle BKV-medewerkers met volle energie aan de slag. 

Zo zijn we momenteel het BKV-kantoor aan het verbouwen, zodat er een efficiëntere werkruimte met meer kantoorruimte ontstaat. Gedurende het jaar zullen we u op de hoogte houden van onze projecten, nieuwe medewerkers, nieuwe kranen en andere ontwikkelingen binnen BKV. Want wij zitten niet stil!

Daarom, volg ons!
Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws en de mooiste foto’s? De meest recente projecten en ontwikkelingen? Volg BKV dan op Social Media. Op Instagram, LinkedIn, Twitter en Facebook houden wij u regelmatig op de hoogte van onze activiteiten, projecten, aankoop van nieuwe kranen en nieuwe werknemers. Volg ons!

Kom gerust langs
We kijken kortom terug op een succesvol 2018 en zijn enthousiast 2019 ingestapt. Wilt u zich dit jaar ook niet vertillen? En bent u benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Kom gerust eens langs bij BKV. Van harte welkom! (of wij komen langs bij u, kan ook!)

Social media - Volg ons!