FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Denkavit breidt uit: BKV verricht het hijswerk (incl. video)

BARNEVELD/VOORTHUIZEN – bij de fabriek van Denkavit Voorthuizen (www.denkavit.nl) wordt druk gewerkt aan de uitbreiding van de opslagcapaciteit. De Barneveldse Kraanverhuur (BKV) mag hier het hijswerk van onder andere de eindproductsilo’s verrichten.

Denkavit
Denkavit en BKV hebben een lange relatie. Chris Deij (de oprichter van de Barneveldse Kraanverhuur) werkte al samen met Denkavit voor het verrichten van diverse hijswerkzaamheden in 1972. Nu tientallen jaren later de broeders Deij (zonen van Chris Deij) aan het stuur van BKV zitten is dat niet anders, Denkavit is nog steeds een gewaardeerde relatie van BKV.

15 eindproductsilo’s & 3 kranen
De uitbreiding van Denkavit bestaat onder andere uit het hijsen van 15 eindproductsilo’s die elk 9 ton wegen. Dankzij deze extra silo’s is de opslagcapaciteit van gereed product met 580 ton toegenomen. Hiervoor heeft BKV 3 kranen ingezet: De Liebherr LTM 1450-8.1, de Liebherr LTM 1130-5.2 en de Spierings 1265-AT6!

De samenwerking tussen de montagemensen en de machinisten van BKV was weer perfect. Goede communicatie, alles paste precies en het transport van de diverse onderdelen was uitstekend gepland. Daarnaast werd ook bij dit hijsproject voldaan aan alle veiligheidsvoorschriften.

Benieuwd wat BKV voor u kan doen?
U ziet het, BKV hecht niet alleen waarde aan goede machines, de veiligheid van ons personeel of de materialen waarmee een kraan is uitgerust. Bij BKV staat de klant voorop. Een duurzame relatie, daar geloven wij in! Benieuwd of wij voor uw bedrijf van toegevoegde waarde kunnen zijn? Wij denken graag met u mee! Bel ons gerust.

Ps. Foto's Jan van Uffelen
Volgt BKV op Instagram voor nog meer foto’s!