FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Dennis van Koerten zoekt het niet meer hogerop

BARNEVELD – BKV werkt graag met professionele machinisten, ervaren mensen, vakmensen die veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. Een mooi voorbeeld van zo’n ambitieuze collega is Dennis van Koerten, een paar weken geleden is deze ‘verhuisd’ van buiten naar binnen. Van machinist mobiele torenkraan naar werkvoorbereider. Een interview.

Dennis van Koerten begon toen hij 16 jaar was met een Snuffelstage bij de Barneveldse Kraanverhuur. En werkt daar met volle enthousiasme aan zijn nieuwe functie als werkvoorberieder. “De werksfeer, collegialiteit, diversiteit in klussen, het is al 14 jaar fijn werken hier”, zegt Dennis met een glimlach. “Natuurlijk zijn er door de enorme groei van BKV een aantal dingen veranderd in de loop der tijd. De diversiteit van de projecten, de grootte van de kranen en de hoeveelheid collega's. Maar de sfeer in het bedrijf: die is nog exact hetzelfde!”

Vanuit de Mobiele Torenkraan (AT6) had hij altijd een mooi overzicht over de bouwplaats. Daar zat hij aan de knoppen en had een overview. Lekker rustig, bovenin alles overzien. Nu, na 14 jaar buitendienst,  gaat Dennis binnen aan de knoppen zitten. Als werkvoorbereider. “Ik heb het altijd al tegen mijn collega’s gezegd: als ik de kans krijg ga ik dit soort hijsprojecten voorbereiden als werkvoorbereider, dan heb ik nog meer overzicht en kan ik een project van A tot Z voorbereiden!”

Het is wel duidelijk dat Dennis een perfectionist is. Hij heeft graag het overzicht, maakt alles af, werkt graag met AutoCAD en leert momenteel snel van zijn leermeester: onze AutoCAD engineer Dick Deij. Dat gaat een goed team worden!

Over Dennis
Dennis van Koerten is 31 jaar en komt uit Zwartebroek (10 kilometer vanaf Barneveld). Hij heeft zijn  vriendin Kalinda in Barcelona ten huwelijk gevraagd en hoopt in 2020 te trouwen. Daarnaast heeft Dennis  2 jonge kinderen. Nadat Dennis een snuffelstage had gelopen bij BKV is hij er altijd gebleven. Dennis heeft de LTS in Barneveld gevolgd en vervolgens de SOMA opleiding in Harderwijk. Momenteel krijgt Dennis trainingen m.b.t. AutoCAD tekenen.

Social media - Volg ons!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de mooiste foto’s? Volg BKV dan op Social Media. Op Instagram, LinkedIn, Twitter en Facebook houden wij u regelmatig op de hoogte van onze activiteiten, projecten, aankoop van nieuwe kranen en nieuwe personeelsleden. Reden genoeg dus: Volg ons!