Mobiele torenkraan

Snel en praktisch

Snel en praktisch zijn onze mobiele torenkranen. We hebben er zeven in ons kranenpark, met gieklengtes van 30 tot 60 meter. Omdat mobiele torenkranen direct naast het hijsobject kunnen worden geplaatst én snel opgebouwd kunnen worden, zijn ze ideaal voor projecten met beperkte ruimte en tijd.

Wilt u weten welke mobiele torenkraan het beste past bij uw project? U vindt een uitgebreide omschrijving van al onze mobiele torenkranen onderaan deze pagina. Direct een mobiele torenkraan huren of een advies krijgen? Bel ons op 0342-492464.

 

  • Ideaal voor krappe locaties, zoals binnensteden
  • Snel opgebouwd
  • Extra hijshoogte mogelijk door optoppen
  • Zeven verschillende typen
  • Tot windkracht 7 veilig te bedienen
  • Hijsen van lasten tot 10 ton
Mobiele torenkraan huren bij Barneveldse Kraanverhuur BKV lucht blauw uitgeklapt van onder
Mobiele torenkraan huren Barneveldse Kraanverhuur BKV
Mobiele torenkraan huren bij Barneveldse Kraanverhuur uitgeklapt van onder

Efficiënt werken op beperkte ruimte

Mobiele torenkranen zijn ontworpen en gemaakt omdat men hijswerkzaamheden moest kunnen verrichten op krappe locaties zoals fabrieksterreinen of binnensteden. Daarnaast was mobiliteit een andere noodzakelijkheid. De reikwijdte van een mobiele torenkraan wordt altijd optimaal benut, omdat de kraan direct naast het hijsobject kan worden geplaatst. Voor werk in de nauwe binnenstad zijn de mobiele torenkranen daarom uitermate geschikt, mede omdat de giek pas hoog in de lucht uitvouwt.

Doordat één machinist de mobiele torenkraan snel en eenvoudig kan opbouwen en bedienen, is dit type kraan ook qua manuren efficiënt. De opbouwtijd van de mobiele torenkraan bedraagt ongeveer 15 minuten.

 

De kraancabine kan zowel halverwege de toren, alsook bovenaan de toren worden geplaatst. Dit geeft de machinist altijd het optimale overzicht op het werk. Desgewenst kan de machinist de kraan ook met een afstandsbediening bedienen.

Om extra hijshoogte te krijgen, kan de giek nog 30° worden opgetopt. Zowel vanuit de kraancabine als met de afstandsbediening kan de kraan automatisch worden opgetopt. De kranen kunnen veilig worden bediend tot windkracht 7 en kunnen onder bepaalde omstandigheden zelfs nog bij windkracht 8 gedemonteerd worden.

Welke mobiele torenkraan past bij uw project?

Merk kraan Max. Last Max. Vlucht
(gieklengte)
Horizontaal/optoppen Max. Haakhoogte Afstempeling Hijstabel
Torenkraan 33 m Spierings SK377-AT3 7,5 ton 33 meter Horizontaal / 30° Horizontaal: 20m
Bij max opgetopt: 35,7m
6,9m x 6,4m Download
Torenkraan 36 m Liebherr MK63 8,0 ton 36 meter Horizontaal / 15, 30, 45 ° Horizontaal: 25m
Bij max opgetopt: 47,9m
7,14m x 6,4m Download
Torenkraan 44 m Spierings SK498-AT4 8,0 ton 44 meter Horizontaal / 30° Horizontaal: 25,3m
Bij max opgetopt: 46,5m
6,9m x 6,9m Download
Torenkraan 45 m Liebherr MK88 8,0 ton 45 meter Horizontaal / 15, 30, 45° Horizontaal: 30,2m
Bij max opgetopt: 59,1m
7,3m x 7m Download
Torenkraan 52 m Spierings SK1265-AT6 8,0 ton 52 meter Horizontaal / 30° Horizontaal: 35m
Bij max opgetopt: 60,2m
7,95m x 7,66m Download
Torenkraan 60m Spierings SK1265-AT6 10.0 ton 60 meter Horizontaal / 30° Horizontaal: 37,2m
Bij max opgetopt: 64,2m
7,95m x 7,66m Download

Wilt u meer informatie hebben of wilt u een offerte aanvraag doen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Mobiele torenkraan huren Den haag Novotel Barneveldse kraanverhuur

Mobiele torenkraan Liebherr MK88 van BKV in centrum Den Haag

De hulp van de Barneveldse Kraanverhuur werd in februari ingeroepen voor het vervangen van een overkapping bij het Novotel. Met de Liebherr MK88 manoeuvreerde de machinist door hartje centrum van Den Haag om de overkapping te vervangen.

Wij ontzorgen zoals u dat wilt!

Werkvoorbereiding
Hijsen begint met een goed plan. Door vooraf de optimale positie van kranen en materialen te bepalen, kan het hijswerk goed worden uitgevoerd. Omdat onze engineers naast diepgaande kennis ook praktijkervaring hebben, zijn onze hijsplannen een betrouwbare leidraad.

Lees verder

Kraanverhuur
Elke hijsklus vraagt om zijn eigen kraan. BKV heeft die. Wij hebben een modern en goed uitgerust kranenpark. Op deze website kunt u al onze kranen, inclusief technische specificaties als gieklengte en werkbereik, bekijken.

Lees meer

Speciaal transport
BKV verzorgt ook het horizontaal transport van objecten. Dat doen we compleet. Van voorbereiding, laden en vervoer tot het lossen op de juiste plek. Veiligheid en voorzichtigheid kenmerken onze aanpak, zodat we probleemloos de klus klaren.

Lees meer

Montage
De montage van uw windturbine kunt u aan BKV overlaten. We werken nauw samen met een aantal gerenommeerde montagebedrijven. Daardoor kunnen we snel en efficiënt een turbine opbouwen. In twee dagen kan de turbine operationeel zijn.

Lees meer

Vragen? Stel ze ons gerust.    * Verplichte velden