FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Kraanverhuur uit Barneveld hijst met mobiele torenkraan in Den Haag

De opdracht

Den Haag, 15 februari 2017  - De Barneveldse Kraanverhuur is een specialist in verticaal transport. Daarom werd in februari onze hulp ingeroepen voor het vervangen van een overkapping bij het Novotel. Met de Liebherr MK88 manoeuvreerde de machinist door hartje centrum van Den Haag naar de passage om de overkapping te vervangen.

Expertise van onze TCVT-machinisten

Een hijsopdracht zoals deze vergt veel rij- en hijsvaardigheid van de machinist. Alle kraanmachinisten die een mobiele torenkraan van BKV bedienen hebben het TCVT-certificaat wat wettelijk verplicht is om een mobiele torenkraan te bedienen. “Alle BKV- machinisten worden bovendien regelmatig bijgeschoold. Wij stellen hoge eisen aan onze kraanmachinisten en aan onze mobiele torenkranen”, aldus Daan Deij (directeur BKV). Om op de passage te komen moest de mobiele torenkraan eerst door het drukke centrum van Den Haag rijden. Aangekomen in de nabijheid van de  passage bij het Novotel – waar weinig ruimte rondom de kraan was - kon de kraan opgesteld en in positie gebracht worden.

Mobiele torenkraan van de Barneveldse Kraanverhuur

Om de winkels rondom zo min mogelijk overlast te laten ondervinden werd een mobiele torenkraan ingezet. Dit type kraan kan 15, 30 of 45 graden optoppen waardoor er een maximale haakhoogte van 59 meter bereikt wordt. Voor dit project werd de giek van de mobiele torenkraan 30 graden opgetopt. Hierdoor kon de giek over het 40m hoge Novotel heen om het werk te kunnen maken..

Kraanverhuur door het hele land!

Een kraan bedienen is  een samenspel tussen machinist en kraan en tussen mens en omgeving. Bij de BKV begrijpen we dit als geen ander. Dit keer was de Barneveldse Kraanverhuur aan het hijsen in Den Haag, maar dat doen wij continu door het hele land. De Barneveldse kraanverhuur krijgt elke last daar, waar de opdrachtgever dat verlangt. Ook voor u! Dus heeft u ons nodig? Laat dan een bericht achter via het contactformulier of bel ons.

Expertise van onze TCVT-machinisten

Barneveldse kraanverhuur actief in Den Haag; torenkraan naast het Novotel
Barneveldse kraanverhuur actief in Den Haag; verplaatsen van de overkapping
Barneveldse kraanverhuur actief in Den Haag; rijdend door hartje centrum