FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Maak kennis met de nieuwe Accountmanager van BKV

BARNEVELD – Sinds 1 juni is het BKV-team uitgebreid met een nieuwe accountmanager, Barry Hartenberg. Wij stellen hem graag aan u voor!

Wie is de nieuwe collega van de BKV?
De nieuwe accountmanager van de BKV heet Barry Hartenberg (38 jaar), woonachtig in Harderwijk. Gelukkig getrouwd met Lilian en trotse vader van zoon Stijn. Vol vertrouwen is hij sinds 1 juni aan de slag bij de BKV. Al vroeg werd duidelijk dat hij een makkelijke en overtuigende spreker is, geboren voor het verkoopvak. Na een opleiding in de detailhandel heeft hij bij verschillende bedrijven gewerkt, van evenementenorganisatie tot verhuur van o.a. steigers. Maar hoogtes, grote machines; het 'echte werk' lijkt toch beter bij hem te passen. Dus toen hij de vacature voor accountmanager bij de BKV in het oog kreeg, was de keuze om te solliciteren snel gemaakt.

De BKV
Al bij het eerste gesprek met de directeur van de BKV had Barry het gevoel terecht te komen in een warm bad. Hij voegt zelf met een lach toe dat dit wel 'soft' klinkt, maar dat dit de lading het best dekt. Ook de kennismaking met de collega's heeft intussen plaatsgevonden. 'Een leuk team', volgens Barry. Goed contact met collega's, leidinggevenden en klanten is essentieel om voldoening uit je werk te halen. Ook het wagenpark van de BKV vindt hij geweldig. De grote kranen, die soms met meer dan 40 vrachtwagens getransporteerd worden en vervolgens op de projectlocatie weer tot 1 geheel opgebouwd worden, zijn prachtig materiaal om mee te werken.

Het werk als accountmanager
'Nee zeggen tegen een klant is eigenlijk geen optie' noemt Barry herhaaldelijk. Hij zal er alles aan doen om de klant en daardoor ook de BKV zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ook al lijken er geen mogelijkheden te zijn om een bepaalde dienst te verzorgen, dan nog is 'nee' geen optie. Ik zal doorgaan tot 'nee zeggen' haast niet meer mogelijk is. Een deal sluiten die voordelig is voor de klant en de BKV, daar wil Barry naar streven.

Wilt u weten wat BKV voor u kan betekenen? Contact opnemen kan nu dus ook met Barry Hartenberg. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om contact op te nemen via de email (info@bkv.nl), met collega-accountmanager Onno Mauritz of directeur Daan Deij.