Mobiele kranen

Altijd de juiste mobiele kraan

Veertien mobiele telescoopkranen staan tot uw beschikking bij BKV. Van 40 tons mobiele telescoopkraan tot 750 tons mobiele kraan met een gieklengte van 156 meter. Er is altijd een kraan die past bij uw project. Op deze pagina’s kunt u de verschillende kranen met bijbehorende specificaties bekijken.
Wilt u meer informatie, advies over het type kraan of direct een kraan afspreken? Bel of mail ons gerust. We staan voor u klaar.

 

  • 14 mobiele telescoopkranen
  • Van 40 ton tot 750 ton
  • Breed standaardpakket hijshulpstukken
  • tcvt-gecertificeerde machinisten
  • kraanzichtcamera voor extra veiligheid

Elke kraan compleet

Alle mobiele telescoopkranen zijn standaard uitgerust met een kraanzichtcamera, Daarmee kan de kraanmachinist zien wat er onder de haak gebeurt. De mobiele telescoopkranen zijn tevens uitgerust met portofoons om de communicatie met de kraanmachinist te bevorderen.
Een aantal mobiele telescoopkranen heeft standaard een ballastaanhanger. Dit is noodzakelijk om met de aslasten aan de wettelijke regels te voldoen. Bij de kranen vanaf 160 ton wordt vaak een ballastauto meegeleverd omdat een ballastaanhanger dan niet toereikend is. Op deze ballastwagens ligt ook de stempelschotten en een zwaar hijsblok voor de mobiele telescoopkraan.

 

Het aantal hulpstukken waarmee de mobiele kranen standaard zijn uitgerust is groot. Het gaat onder meer om  hijsbalken, betonkubels, hijsevenaars, blokkenklemmen, pallethaken, huloklemmen, vloerenklemmen, etc. Als uw klus om extra materiaal vraagt, kunnen wij daar uiteraard voor zorgen.

Vanzelfsprekend worden de kranen, het hijsmateriaal en de hulpstukken elk jaar conform de wettelijke veiligheidseisen gekeurd.

BKV hijst windmolen op 100m hoogte in Lelystad.

BKV is ingezet voor het hijsen van een windturbine in Lelystad. Om de windturbine te kunnen plaatsen zette BKV de hun nieuwe telescoopkraan Liebherr LTM 1750 in. De windturbine heeft een ashoogte van ca. 100m.

Heeft u advies nodig?

Heeft u een project voor de boeg en bent u benieuwd naar onze manier van werken? Wilt u nader kennismaken en ons bedrijf bezoeken? Of heeft u advies nodig over de aanpak van een project?

BKV adviseert u graag. Dat kan gaan over het type kraan waar uw project om vraagt. Of om de beste aanpak op de hijslocatie. Voor ons gaat het in ieder geval verder dan het verhuren van een kraan. U heeft een object dat verplaatst moet worden. We doen er graag alles aan, om dat goed te laten verlopen. Dat begint wat ons betreft met een goed advies.

Vind de kraan die u nodig heeft

(In ton)

Wij ontzorgen zoals u dat wilt!

Werkvoorbereiding
Hijsen begint met een goed plan. Door vooraf de optimale positie van kranen en materialen te bepalen, kan het hijswerk goed worden uitgevoerd. Omdat onze engineers naast diepgaande kennis ook praktijkervaring hebben, zijn onze hijsplannen een betrouwbare leidraad.

Lees verder

Kraanverhuur
Elke hijsklus vraagt om zijn eigen kraan. BKV heeft die. Wij hebben een modern en goed uitgerust kranenpark. Op deze website kunt u al onze kranen, inclusief technische specificaties als gieklengte en werkbereik, bekijken.

Lees meer

Speciaal transport
BKV verzorgt ook het horizontaal transport van objecten. Dat doen we compleet. Van voorbereiding, laden en vervoer tot het lossen op de juiste plek. Veiligheid en voorzichtigheid kenmerken onze aanpak, zodat we probleemloos de klus klaren.

Lees meer

Montage
De montage van uw windturbine kunt u aan BKV overlaten. We werken nauw samen met een aantal gerenommeerde montagebedrijven. Daardoor kunnen we snel en efficiënt een turbine opbouwen. In twee dagen kan de turbine operationeel zijn.

Lees meer

Vragen? Stel ze ons gerust.    * Verplichte velden