Overige diensten

BKV kijkt altijd verder dan het hijswerk. We zijn serviceverlener. Dat betekent dat we ook rijplaten verhuren en de montage regelen bij windturbineprojecten. Maar onze servicegerichte houding zit ook in de alledaagse dingen.

In ons meedenken als het gaat om planning, ook als die onverwachts wijzigt. In ons oog voor veiligheid en werkbaarheid, in de positieve samenwerking.
We geven u graag de gelegenheid het zelf te ervaren.

Rijplaten verhuur

In veel situaties waarbij hijswerk komt kijken, is de bodemsituatie niet ideaal. De gronddruk is te laag of het terrein is onbegaanbaar. BKV beschikt over een grote hoeveelheid stalen rijplaten, om de werklocatie bereikbaar te maken en te houden.

bkv montage

Montage

Als we een windturbine bouwen, werken we nauw samen met het montagebedrijf. Dankzij onze jarenlange ervaring in het hijswerk hebben we een uitgebreid netwerk van gerenommeerde montagebedrijven. Dat is in uw voordeel.

Heeft u advies nodig?

Heeft u een project voor de boeg en bent u benieuwd naar onze manier van werken? Wilt u nader kennismaken en ons bedrijf bezoeken? Of heeft u advies nodig over de aanpak van een project?

BKV adviseert u graag. Dat kan gaan over het type kraan waar uw project om vraagt. Of om de beste aanpak op de hijslocatie. Voor ons gaat het in ieder geval verder dan het verhuren van een kraan. U heeft een object dat verplaatst moet worden. We doen er graag alles aan, om dat goed te laten verlopen. Dat begint wat ons betreft met een goed advies.

Vind de kraan die u nodig heeft

(In ton)

Onze aanpak.

Werkvoorbereiding
Hijsen begint met een goed plan. Door vooraf de optimale positie van kranen en materialen te bepalen, kan het hijswerk goed worden uitgevoerd. Omdat onze engineers naast diepgaande kennis ook praktijkervaring hebben, zijn onze hijsplannen een betrouwbare leidraad.

Lees verder

Kraanverhuur
Elke hijsklus vraagt om zijn eigen kraan. BKV heeft die. Wij hebben een modern en goed uitgerust kranenpark. Op deze website kunt u al onze kranen, inclusief technische specificaties als gieklengte en werkbereik, bekijken.

Lees meer

Speciaal transport
BKV verzorgt ook het horizontaal transport van objecten. Dat doen we compleet. Van voorbereiding, laden en vervoer tot het lossen op de juiste plek. Veiligheid en voorzichtigheid kenmerken onze aanpak, zodat we probleemloos de klus klaren.

Lees meer

Montage
De montage van uw windturbine kunt u aan BKV overlaten. We werken nauw samen met een aantal gerenommeerde montagebedrijven. Daardoor kunnen we snel en efficiënt een turbine opbouwen. In twee dagen kan de turbine operationeel zijn.

Lees meer

Vragen? Stel ze ons gerust.    * Verplichte velden