Branches

De specifieke expertise van BKV

Elke branche heeft zijn eigen uitdaging als het gaat om hijswerk. Elke branche vraagt daarom om specifieke expertise. BKV heeft die in huis, als het gaat om de kennis en de ervaring. 
We verdiepen ons grondig in elke opdracht. Dat gaat voor ons verder dan de hijsklus; we betrekken daar alle relevante omgevingsaspecten bij.

Of dat nu de toegankelijkheid van een windturbinelocatie betreft of veiligheidsaspecten in een bedrijfspand in de chemische industrie. Onze machinisten beschikken over de nodige branchespecifieke kwalificaties. 

We laten ons graag uitdagen door de specifieke uitdaging van uw branche. Bel of mail ons gerust.

Bouw

EFFICIËNT BOUWEN MET BKV

Efficiënt bouwen. Die uitdaging is u niet vreemd. Alles op het juiste moment, binnen de beschikbare tijd en op de beste manier. Als het om hijswerk gaat, kunt u daar gerust BKV bij inschakelen. Wij houden ons aan de afgesproken planning, maar zijn ook flexibel genoeg om te anticiperen op onvoorziene omstandigheden. U zult bovendien ontdekken dat onze machinist het verschil maakt met zijn inzicht en verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Vanzelfsprekend krijgt u precies de kraan die u nodig hebt. Van 40-tonner voor een pallet blokken of kubel tot een 140-tonner voor zware prefabelementen.

Wilt u zeker weten dat het hijswerk op uw bouwproject goed en efficiënt wordt uitgevoerd? Als u ons belt of mailt, regelen we een kraan. We gaan er voor.

Groenvoorziening

Of het nu om een daktuin of om een boom gaat, hijswerk in het groen vraagt speciale expertise. Omdat het om levend materiaal gaat, én omdat er in veel gevallen sprake is van impact op het verkeer en de woonomgeving.

Industrie

Bij hijswerk in bestaande industriële omgevingen komt veel expertise kijken. Of het nu om hijswerk binnen of buiten uw bedrijfspand gaat, het moet efficiënt en nauwkeurig verricht worden.

Heeft u advies nodig?

Heeft u een project voor de boeg en bent u benieuwd naar onze manier van werken? Wilt u nader kennismaken en ons bedrijf bezoeken? Of heeft u advies nodig over de aanpak van een project?

BKV adviseert u graag. Dat kan gaan over het type kraan waar uw project om vraagt. Of om de beste aanpak op de hijslocatie. Voor ons gaat het in ieder geval verder dan het verhuren van een kraan. U heeft een object dat verplaatst moet worden. We doen er graag alles aan, om dat goed te laten verlopen. Dat begint wat ons betreft met een goed advies.

Vind de kraan die u nodig heeft

(In ton)

Wij ontzorgen zoals u dat wilt!

Werkvoorbereiding
Hijsen begint met een goed plan. Door vooraf de optimale positie van kranen en materialen te bepalen, kan het hijswerk goed worden uitgevoerd. Omdat onze engineers naast diepgaande kennis ook praktijkervaring hebben, zijn onze hijsplannen een betrouwbare leidraad.

Lees verder

Kraanverhuur
Elke hijsklus vraagt om zijn eigen kraan. BKV heeft die. Wij hebben een modern en goed uitgerust kranenpark. Op deze website kunt u al onze kranen, inclusief technische specificaties als gieklengte en werkbereik, bekijken.

Lees meer

Speciaal transport
BKV verzorgt ook het horizontaal transport van objecten. Dat doen we compleet. Van voorbereiding, laden en vervoer tot het lossen op de juiste plek. Veiligheid en voorzichtigheid kenmerken onze aanpak, zodat we probleemloos de klus klaren.

Lees meer

Montage
De montage van uw windturbine kunt u aan BKV overlaten. We werken nauw samen met een aantal gerenommeerde montagebedrijven. Daardoor kunnen we snel en efficiënt een turbine opbouwen. In twee dagen kan de turbine operationeel zijn.

Lees meer

Vragen? Stel ze ons gerust.    * Verplichte velden