Ons doel

Het beste naar boven halen

Dat is in één zin wat we voor ogen hebben. Daarom bieden we u méér dan goed uitgeruste kranen en bekwame machinisten.

Veilig
Veiligheid gaat voor BKV verder dan bekwame en goed getrainde machinisten en een risico-inventarisatie. We kijken verder dan de klus. Onze machinisten hebben inzicht in de werkprocessen op de hijslocatie. Ze zijn geconcentreerd op de last en anticiperen tegelijk op de omgeving.

Inventief
Elke klus bekijken we op onze eigen manier. We laten specialistisch hijsgereedschap ontwikkelen, om het hijswerk slim en goed te verrichten. Zo komen we vaak tot inventieve oplossingen, waar u direct geld mee bespaart. Omdat het sneller of eenvoudiger kan bijvoorbeeld. Dat levert u extra rendement of een aantrekkelijke offerte voor uw klanten op.

 

Betrouwbaar
Planning is planning. Zo eenvoudig is het. Of het nu om de bouw van een windturbine gaat of om het verplaatsen van een chalet. Als uw planning onverwachts verandert, schakelen wij mee. Zo flexibel zijn we.

Totaaloplossing
We regelen alles wat bij het hijsen komt kijken. Door ons grote netwerk weten we altijd de juiste partij te vinden. Dat komt de efficiëncy en de kwaliteit van het werk ten goede.

Prettig
Bij BKV doen we ons werk met plezier. Dat merkt u aan de samenwerking. En hoewel het woord prettig waarschijnlijk niet in uw jaarrekening voorkomt, geloven we dat een prettige samenwerking met uw medewerkers en (onder)aannemers wonderen doet. We laten het u graag ervaren.

Referentie

BKV is ingezet voor het hijsen van een windturbine in Lelystad. Om de windturbine te kunnen plaatsen zette BKV de hun nieuwe telescoopkraan Liebherr LTM 1750 in. De windturbine heeft een ashoogte van ca. 100m.

Vragen? Stel ze ons gerust.    * Verplichte velden