Geschiedenis

EXPERTS SINDS 1969

Halverwege de jaren ’60 van de twintigste eeuw startte Chris Deij zijn eigen smederij. Omdat hij voor zijn opdrachten regelmatig een kraan nodig had, bouwde hij die zelf in 1969. Al gauw volgden er ook opdrachten voor hijswerk. Daarmee legde Deij senior het fundament onder het huidige familiebedrijf, dat in de jaren ’80 de naam Barneveldse Kraan Verhuur (BKV) ging dragen. Het kranenpark breidde uit, het aantal opdrachtgevers en type opdrachten nam toe. BKV vestigde haar naam als expert in hijswerk.
Die naam houdt BKV nog altijd hoog. Het bedrijf is inmiddels overgenomen door de tweede generatie. De vier broers Dick, Henry, Albert en Daan kregen het vak met de paplepel ingegoten en bouwen nog steeds verder aan BKV.

 

Het kranenpark –dat ooit begon met een 18-tons kraan- telt een grote diversiteit aan kranen, waaronder een 750 tons kraan. Een team van vakbekwame machinisten staat dagelijks klaar voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland.
De expertise van het smidswerk hebben we in huis gehouden. In onze werkplaats (ver)maken we zelf ons hijsgereedschap.

Wilt u de kwaliteiten van ons familiebedrijf ook ervaren? Wat ons betreft maken we vandaag nog een afspraak.

Referentie

BKV is ingezet voor het hijsen van een windturbine in Lelystad. Om de windturbine te kunnen plaatsen zette BKV de nieuwe telescoopkraan Liebherr LTM 1750 in. De windturbine heeft een ashoogte van ca. 100m.

Vragen? Stel ze ons gerust.    * Verplichte velden