Woonwagens en chalets

HIJSEN EN TRANSPORTEREN MET ZORG

Een woonwagen verplaatsen is meer dan een hijsklus. Het gaat om de plek waar iemand zijn of haar leven doorbrengt. Dat realiseren we ons altijd, als we als specialist gevraagd worden een chalet te verplaatsen en te vervoeren. Daarom gaan we uiterst zorgvuldig te werk.

Geen uitdaging is ons te groot. We regelen het, desnoods over water. We zorgen er hoe dan ook voor dat het verplaatsen correct en volgens afspraak gebeurt, mede dankzij de speciale hijsconstructie die we voor het tillen van woonwagens en chalets ontwikkelden.

 

BKV regelt alles wat bij het verplaatsen komt kijken. Van het demonteren, laden en transporteren tot het waterpas maken van de nieuwe locatie en het plaatsen van de chalet.

Ook het hijsen van woonboten en plezierjachten verzorgen wij. Welke last BKV ook verplaatst: we hijsen en transporteren met zorg.

Wij ontzorgen zoals u dat wilt!

Werkvoorbereiding
Hijsen begint met een goed plan. Door vooraf de optimale positie van kranen en materialen te bepalen, kan het hijswerk goed worden uitgevoerd. Omdat onze engineers naast diepgaande kennis ook praktijkervaring hebben, zijn onze hijsplannen een betrouwbare leidraad.

Lees verder

Kraanverhuur
Elke hijsklus vraagt om zijn eigen kraan. BKV heeft die. Wij hebben een modern en goed uitgerust kranenpark. Op deze website kunt u al onze kranen, inclusief technische specificaties als gieklengte en werkbereik, bekijken.

Lees meer

Speciaal transport
BKV verzorgt ook het horizontaal transport van objecten. Dat doen we compleet. Van voorbereiding, laden en vervoer tot het lossen op de juiste plek. Veiligheid en voorzichtigheid kenmerken onze aanpak, zodat we probleemloos de klus klaren.

Lees meer

Montage
De montage van uw windturbine kunt u aan BKV overlaten. We werken nauw samen met een aantal gerenommeerde montagebedrijven. Daardoor kunnen we snel en efficiënt een turbine opbouwen. In twee dagen kan de turbine operationeel zijn.

Lees meer

BKV hijst windmolen op 100m hoogte in Lelystad.

BKV is ingezet voor het hijsen van een windturbine in Lelystad. Om de windturbine te kunnen plaatsen zette BKV de hun nieuwe telescoopkraan Liebherr LTM 1750 in. De windturbine heeft een ashoogte van ca. 100m.

Vragen? Stel ze ons gerust.    * Verplichte velden