Verreikers

Onmisbaar voor klein verticaal transport

Waar een kraan te groot is en menselijke kracht tekort schiet, is de verreiker het onmisbare hulpmiddel. Verreikers zijn ideaal voor het op hoogte brengen van bijvoorbeeld bouwmaterialen tijdens de bouw, of het bereikbaar maken van hogere werklocaties. BKV heeft verschillende modellen. Die kunt u hier bekijken, inclusief de bijbehorende specificaties. Alle verreikers zijn volgens de strenge normen gecertificeerd en worden jaarlijks gekeurd.

Wilt u gelijk een verreiker afspreken? Als u contact met ons opneemt, reserveren wij een passende verreiker. Vanzelfsprekend adviseren we u graag over het juiste type voor uw project.

 

  • Verschillende types
  • Voor binnen en buiten
  • Bouwmaterialen op hoogte brengen
  • Werklocatie bereikbaar maken
  • Uitsluitend gecertificeerd materiaal

Verschillende types

Ideale verreikers

Verreikers zijn ideaal op de bouwplaats en bij projecten in de wegenbouw. Mobiel en flexibel als ze zijn, kunt u ze op tal van locaties inzetten. Om bouwmaterialen naar de gewenste hoogte te brengen bijvoorbeeld. Of om trottoirbanden op de juiste plek te tillen. Of om medewerkers op werkhoogte langs een gevel te brengen.

 

Typisch situaties waarvoor u geen grote kraan laat komen. Maar waar u met alleen menselijke kracht of een ladder ook niet uitkomt.
Welke hefcapaciteit u nodig heeft, hangt uiteraard af van de last die u er mee wilt tillen. Wij hebben verschillende varianten in ons kranenpark, met verschillende lasttabellen en mogelijkheden.

BKV hijst windmolen op 100m hoogte in Lelystad.

BKV is ingezet voor het hijsen van een windturbine in Lelystad. Om de windturbine te kunnen plaatsen zette BKV de hun nieuwe telescoopkraan Liebherr LTM 1750 in. De windturbine heeft een ashoogte van ca. 100m.

Wij ontzorgen zoals u dat wilt!

Werkvoorbereiding
Hijsen begint met een goed plan. Door vooraf de optimale positie van kranen en materialen te bepalen, kan het hijswerk goed worden uitgevoerd. Omdat onze engineers naast diepgaande kennis ook praktijkervaring hebben, zijn onze hijsplannen een betrouwbare leidraad.

Lees verder

Kraanverhuur
Elke hijsklus vraagt om zijn eigen kraan. BKV heeft die. Wij hebben een modern en goed uitgerust kranenpark. Op deze website kunt u al onze kranen, inclusief technische specificaties als gieklengte en werkbereik, bekijken.

Lees meer

Speciaal transport
BKV verzorgt ook het horizontaal transport van objecten. Dat doen we compleet. Van voorbereiding, laden en vervoer tot het lossen op de juiste plek. Veiligheid en voorzichtigheid kenmerken onze aanpak, zodat we probleemloos de klus klaren.

Lees meer

Montage
De montage van uw windturbine kunt u aan BKV overlaten. We werken nauw samen met een aantal gerenommeerde montagebedrijven. Daardoor kunnen we snel en efficiënt een turbine opbouwen. In twee dagen kan de turbine operationeel zijn.

Lees meer

Vragen? Stel ze ons gerust.    * Verplichte velden