Industrie

SPECIALIST VOOR DE ZWARE INDUSTRIE

Bij hijswerk in bestaande industriële omgevingen komt veel expertise kijken. Of het nu om hijswerk binnen of buiten uw bedrijfspand gaat, het moet efficiënt en nauwkeurig verricht worden. De impact op de bedrijfsprocessen moet minimaal blijven en kwetsbare objecten als leidingen en andere machines mogen geen schade oplopen.
Het is precies waar BKV goed in is en waarom ons door tal van opdrachtgevers in de zware industrie gevraagd wordt het hijswerk te verrichten.

 

Vanzelfsprekend gaan we daarbij grondig te werk. We maken met onze engineers een doordacht hijsplan en zorgen voor een correcte en efficiënte uitvoering.

Laat u ons weten welke uitdaging u hebt? Wij gaan ‘m graag aan.

Wij ontzorgen zoals u dat wilt!

Werkvoorbereiding
Hijsen begint met een goed plan. Door vooraf de optimale positie van kranen en materialen te bepalen, kan het hijswerk goed worden uitgevoerd. Omdat onze engineers naast diepgaande kennis ook praktijkervaring hebben, zijn onze hijsplannen een betrouwbare leidraad.

Lees verder

Kraanverhuur
Elke hijsklus vraagt om zijn eigen kraan. BKV heeft die. Wij hebben een modern en goed uitgerust kranenpark. Op deze website kunt u al onze kranen, inclusief technische specificaties als gieklengte en werkbereik, bekijken.

Lees meer

Speciaal transport
BKV verzorgt ook het horizontaal transport van objecten. Dat doen we compleet. Van voorbereiding, laden en vervoer tot het lossen op de juiste plek. Veiligheid en voorzichtigheid kenmerken onze aanpak, zodat we probleemloos de klus klaren.

Lees meer

Montage
De montage van uw windturbine kunt u aan BKV overlaten. We werken nauw samen met een aantal gerenommeerde montagebedrijven. Daardoor kunnen we snel en efficiënt een turbine opbouwen. In twee dagen kan de turbine operationeel zijn.

Lees meer

BKV hijst windmolen op 100m hoogte in Lelystad.

BKV is ingezet voor het hijsen van een windturbine in Lelystad. Om de windturbine te kunnen plaatsen zette BKV de hun nieuwe telescoopkraan Liebherr LTM 1750 in. De windturbine heeft een ashoogte van ca. 100m.

Vragen? Stel ze ons gerust.    * Verplichte velden