Onshore wind

EXPERT IN WINDTURBINES

Een van de specialismen waar BKV veel om gevraagd wordt, is hijswerk ten behoeve van nieuwbouw, demontage en onderhoud van windturbines.
Windmolens tot 160 meter hoogte verrijzen onder de handen van onze gekwalificeerde en goed getrainde machinisten.
Alle uitdagingen gaan we daarbij aan. Extreme hoogte-gewichtcombinaties, bijzondere bodemomstandigheden en locaties met beperkte werkruimte.

Behalve om professioneel hijswerk draait het ook om efficiëntie bij de bouw van windturbines. Daarom laten veel opdrachtgevers de bouw volledig aan ons over. Vanaf het moment dat de onderdelen op de bouwplaats arriveren, is de regie aan BKV.

 

Wij zorgen dat iedereen die nodig is, op het juiste moment zijn taak volbrengt. Dankzij die aanpak kan een windturbine binnen twee dagen operationeel zijn.

Heeft u plannen voor de bouw of repowering van windturbines? Wij maken er hoe dan ook een succes van. Bel of mail ons gerust om af te spreken.

BKV windmolen hijsen voor de kop

Wij ontzorgen zoals u dat wilt!

Werkvoorbereiding
Hijsen begint met een goed plan. Door vooraf de optimale positie van kranen en materialen te bepalen, kan het hijswerk goed worden uitgevoerd. Omdat onze engineers naast diepgaande kennis ook praktijkervaring hebben, zijn onze hijsplannen een betrouwbare leidraad.

Lees verder

Kraanverhuur
Elke hijsklus vraagt om zijn eigen kraan. BKV heeft die. Wij hebben een modern en goed uitgerust kranenpark. Op deze website kunt u al onze kranen, inclusief technische specificaties als gieklengte en werkbereik, bekijken.

Lees meer

Speciaal transport
BKV verzorgt ook het horizontaal transport van objecten. Dat doen we compleet. Van voorbereiding, laden en vervoer tot het lossen op de juiste plek. Veiligheid en voorzichtigheid kenmerken onze aanpak, zodat we probleemloos de klus klaren.

Lees meer

Montage
De montage van uw windturbine kunt u aan BKV overlaten. We werken nauw samen met een aantal gerenommeerde montagebedrijven. Daardoor kunnen we snel en efficiënt een turbine opbouwen. In twee dagen kan de turbine operationeel zijn.

Lees meer

BKV hijst windmolen op 100m hoogte in Lelystad.

BKV is ingezet voor het hijsen van een windturbine in Lelystad. Om de windturbine te kunnen plaatsen zette BKV de hun nieuwe telescoopkraan Liebherr LTM 1750 in. De windturbine heeft een ashoogte van ca. 100m.

Vragen? Stel ze ons gerust.