Onze kraanmachinisten

De professionals van BKV

De spil van het hijswerk én de trots van BKV. Dat zijn onze kraanmachinisten. Stuk voor stuk goed getrainde en opgeleide professionals, die hun werk met passie doen. Zij hebben geleerd te werken met de opperste concentratie voor de last, zonder de omgeving uit het oog te verliezen. Ze kennen de processen op de hijslocatie door en door, waardoor ze goed kunnen anticiperen op de situatie. Hun werk is een knap samenspel tussen kraan, last en omgeving.

 

Dankzij de kraanspecifieke én branchespecifieke training van onze machinisten kunnen we altijd de juiste machinist met de juiste kraan het hijswerk laten verrichten.

Natuurlijk zijn de harde skills van onze machinisten belangrijk. Daar kunt u dan ook op rekenen. Maar daarnaast brengen zij ook werkplezier en verantwoordelijkheidsgevoel mee. Dat maakt de samenwerking op de hijslocatie tot een prettig proces.
Onze machinisten staan klaar om ook voor u aan de slag te gaan!

Vacatures

Er zijn nog vacatures! BKV zoekt machinisten voor diverse kranen, klik hier voor de actuele vacatures en ontdek de cultuur van BKV.

Referentie

BKV is ingezet voor het hijsen van een windturbine in Lelystad. Om de windturbine te kunnen plaatsen zette BKV de hun nieuwe telescoopkraan Liebherr LTM 1750 in. De windturbine heeft een ashoogte van ca. 100m.

Vragen? Stel ze ons gerust.    * Verplichte velden