Bouw

EFFICIËNT BOUWEN MET BKV

Efficiënt bouwen. Die uitdaging is u niet vreemd. Alles op het juiste moment, binnen de beschikbare tijd en op de beste manier. Als het om hijswerk gaat, kunt u daar gerust BKV bij inschakelen. Wij houden ons aan de afgesproken planning, maar zijn ook flexibel genoeg om te anticiperen op onvoorziene omstandigheden. U zult bovendien ontdekken dat onze machinist het verschil maakt met zijn inzicht en verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Vanzelfsprekend krijgt u precies de kraan die u nodig hebt. Van 40-tonner voor een pallet blokken of kubel tot een 140-tonner voor zware prefabelementen.

Wilt u zeker weten dat het hijswerk op uw bouwproject goed en efficiënt wordt uitgevoerd? Als u ons belt of mailt, regelen we een kraan. We gaan er voor.

Wij ontzorgen zoals u dat wilt!

Werkvoorbereiding
Hijsen begint met een goed plan. Door vooraf de optimale positie van kranen en materialen te bepalen, kan het hijswerk goed worden uitgevoerd. Omdat onze engineers naast diepgaande kennis ook praktijkervaring hebben, zijn onze hijsplannen een betrouwbare leidraad.

Lees verder

Kraanverhuur
Elke hijsklus vraagt om zijn eigen kraan. BKV heeft die. Wij hebben een modern en goed uitgerust kranenpark. Op deze website kunt u al onze kranen, inclusief technische specificaties als gieklengte en werkbereik, bekijken.

Lees meer

Speciaal transport
BKV verzorgt ook het horizontaal transport van objecten. Dat doen we compleet. Van voorbereiding, laden en vervoer tot het lossen op de juiste plek. Veiligheid en voorzichtigheid kenmerken onze aanpak, zodat we probleemloos de klus klaren.

Lees meer

Montage
De montage van uw windturbine kunt u aan BKV overlaten. We werken nauw samen met een aantal gerenommeerde montagebedrijven. Daardoor kunnen we snel en efficiënt een turbine opbouwen. In twee dagen kan de turbine operationeel zijn.

Lees meer

BKV hijst windmolen op 100m hoogte in Lelystad.

BKV is ingezet voor het hijsen van een windturbine in Lelystad. Om de windturbine te kunnen plaatsen zette BKV de hun nieuwe telescoopkraan Liebherr LTM 1750 in. De windturbine heeft een ashoogte van ca. 100m.

Vragen? Stel ze ons gerust.    * Verplichte velden