Overige kranen

Kranen voor klein hijswerk

Verticaal transport kan op allerlei manieren aan de orde zijn. Voor het op werkhoogte brengen van bouwmaterialen bijvoorbeeld.

Of om een werkkeet te laden of te lossen. Ook voor dat hijswerk heeft BKV de nodige kranen. Op deze pagina’s leest u er meer over.

Wilt u meer informatie of een kraan plannen? Bel of mail ons, we helpen u graag verder.

Autolaadkraan

Voor bijvoorbeeld het laden of lossen van een bouwkeet heeft u geen grote kraan nodig. De autolaadkraan van BKV is er ideaal voor. De kraan is gemonteerd op de trailer van een vrachtwagen en daardoor makkelijk inzetbaar op elke denkbare locatie. Mobiel en flexibel dus.

Onze verreikers

Waar een kraan te groot is en menselijke kracht tekort schiet, is de verreiker het onmisbare hulpmiddel. Verreikers zijn ideaal voor het op hoogte brengen van bijvoorbeeld bouwmaterialen tijdens de bouw, of het bereikbaar maken van hogere werklocaties. Wilt u gelijk een verreiker afspreken? Neem dan contact met ons op.

Heeft u advies nodig?

Heeft u een project voor de boeg en bent u benieuwd naar onze manier van werken? Wilt u nader kennismaken en ons bedrijf bezoeken? Of heeft u advies nodig over de aanpak van een project?

BKV adviseert u graag. Dat kan gaan over het type kraan waar uw project om vraagt. Of om de beste aanpak op de hijslocatie. Voor ons gaat het in ieder geval verder dan het verhuren van een kraan. U heeft een object dat verplaatst moet worden. We doen er graag alles aan, om dat goed te laten verlopen. Dat begint wat ons betreft met een goed advies.

Vind de kraan die u nodig heeft

(In ton)

Wij ontzorgen zoals u dat wilt!

Werkvoorbereiding
Hijsen begint met een goed plan. Door vooraf de optimale positie van kranen en materialen te bepalen, kan het hijswerk goed worden uitgevoerd. Omdat onze engineers naast diepgaande kennis ook praktijkervaring hebben, zijn onze hijsplannen een betrouwbare leidraad.

Lees verder

Kraanverhuur
Elke hijsklus vraagt om zijn eigen kraan. BKV heeft die. Wij hebben een modern en goed uitgerust kranenpark. Op deze website kunt u al onze kranen, inclusief technische specificaties als gieklengte en werkbereik, bekijken.

Lees meer

Speciaal transport
BKV verzorgt ook het horizontaal transport van objecten. Dat doen we compleet. Van voorbereiding, laden en vervoer tot het lossen op de juiste plek. Veiligheid en voorzichtigheid kenmerken onze aanpak, zodat we probleemloos de klus klaren.

Lees meer

Montage
De montage van uw windturbine kunt u aan BKV overlaten. We werken nauw samen met een aantal gerenommeerde montagebedrijven. Daardoor kunnen we snel en efficiënt een turbine opbouwen. In twee dagen kan de turbine operationeel zijn.

Lees meer

Vragen? Stel ze ons gerust.    * Verplichte velden