Autolaadkraan

ONMISBAAR VOOR HET KLEINE WERK

De autolaadkraan zetten we in voor het kleine werk, waarbij een kraan onmisbaar is, zoals het verplaatsen van een keet.

 

  • Flexibel, kan op elke locatie terecht
  • Snel laden en lossen
  • Voor het kleine hijswerk
  • Met gecertificeerde chauffeur-machinist
  • Ideaal voor o.a. bouwketen

Verschillende types

Snel en flexibel werken

Snel en flexibel werken is belangrijk in elk project. De autolaadkraan van BKV is daarom een uitkomst. Doordat de kraan op een vrachtwagen is gemonteerd en door de relatief geringe omvang is de autolaadkraan makkelijk in te zetten op allerlei locaties. In combinatie met de trailer werkt dat ideaal. Moet er voor de start van een bouwproject een bouwkeet geplaatst worden? Is er een aggregaat nodig op de bouwplaats? Met de autolaadkraan is zo’n klus in een handomdraai geklaard.

 

De chauffeur-machinist is ervaren en zorgt dat het object waar het om gaat op de juiste plek terechtkomt.
Vanzelfsprekend stellen we ook aan de autolaadkraan hoge eisen als het gaat om veiligheid en techniek. Daarom wordt hij volgens de geldende eisen gekeurd en onderhouden en werken er uitsluitend gecertificeerde machinisten mee.

BKV hijst windmolen op 100m hoogte in Lelystad.

BKV is ingezet voor het hijsen van een windturbine in Lelystad. Om de windturbine te kunnen plaatsen zette BKV de hun nieuwe telescoopkraan Liebherr LTM 1750 in. De windturbine heeft een ashoogte van ca. 100m.

Wij ontzorgen zoals u dat wilt!

Werkvoorbereiding
Hijsen begint met een goed plan. Door vooraf de optimale positie van kranen en materialen te bepalen, kan het hijswerk goed worden uitgevoerd. Omdat onze engineers naast diepgaande kennis ook praktijkervaring hebben, zijn onze hijsplannen een betrouwbare leidraad.

Lees verder

Kraanverhuur
Elke hijsklus vraagt om zijn eigen kraan. BKV heeft die. Wij hebben een modern en goed uitgerust kranenpark. Op deze website kunt u al onze kranen, inclusief technische specificaties als gieklengte en werkbereik, bekijken.

Lees meer

Speciaal transport
BKV verzorgt ook het horizontaal transport van objecten. Dat doen we compleet. Van voorbereiding, laden en vervoer tot het lossen op de juiste plek. Veiligheid en voorzichtigheid kenmerken onze aanpak, zodat we probleemloos de klus klaren.

Lees meer

Montage
De montage van uw windturbine kunt u aan BKV overlaten. We werken nauw samen met een aantal gerenommeerde montagebedrijven. Daardoor kunnen we snel en efficiënt een turbine opbouwen. In twee dagen kan de turbine operationeel zijn.

Lees meer

Vragen? Stel ze ons gerust.    * Verplichte velden