FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Alle capaciteiten in huis

BKV heeft alles in huis om het hijswerk voor u te doen. Van engineer tot kraan, van rijplaat tot dieplader. We kunnen altijd de juiste mensen en het juiste materieel inzetten bij uw project. Een voorwaarde om de klus succesvol en probleemloos te klaren.

Volledige ontzorging

Of het nu gaat om rijplaten voor een lastige hijslocatie, om een gedegen hijsplan, horizontaal transport of een montageploeg die precies op tijd klaar moet staan: BKV regelt het. U heeft er dus geen omkijken naar en bent verzekerd van efficieëntie.

Jarenlange ervaring

Vanaf 1969 houdt ons familiebedrijf zich al bezig met hijswerk. Van alledaagse opdrachten tot specialistische, complexe projecten. Ons team van vakbekwame machinisten staat dagelijks klaar voor tal van opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

Efficiënt werken duurt het langst

Efficiënt werken is de laatste jaren nogal populair geworden. Mooi is dat. Als het werk schaarser wordt en opdrachtgevers minder te besteden hebben, komt er in de markt creativiteit en innovatievermogen bovendrijven. In de bouw zien we bijvoorbeeld toenemende aandacht voor prefab bouwmethoden. Waarom onderdelen vervaardigen op de bouwplaats als dat veel efficiënter kan in een fabriek? Zowel in de woning- en utiliteitbouw als in de infrastructuur zien we de prefab bouwen in een stroomversnelling komen.

Als BKV zijnde staan we erbij, kijken we ernaar en dóen we er wat mee. We vinden het belangrijk om mee te bewegen. In een hoekje gaan zitten klagen over de slechte markt? Geen sprake van. Dan moet u niet bij BKV zijn. We maken keuzes, proberen in dezelfde richting als u te kijken en onze rol in de toekomstige markt scherp te krijgen. Dat leidt tot keuzes als de investering in onze LTM-1750. Een 750-tons mobiele kraan met een maximale hijshoogte van 150 meter. Een kraan die in zijn eentje ongelooflijk veel werk kan verzetten.

De aanschaf van de LTM-1750

De aanschaf van de LTM-1750 is ons antwoord op de ontwikkelingen in de markt. De combinatie van grote hoogten én grote gewichten kennen wij al uit de windturbinebranche, waarin we al jaren toonaangevend zijn als kraanverhuur-bedrijf. Of beter: als specialisten. Deze combinatie wordt ook belangrijker in de bouw en infra. Dat de LTM-1750 sinds zijn ingebruikname in augustus jl. dagelijks is ingezet, spreekt voor zich. Er is vraag naar.

Efficiënt werken duurt het langst. Eindeloos veel langer zelfs dan goedkoop werken. Het is nooit de goedkoopste partij die voorop loopt en de beste oplossing biedt. Het is daarentegen wel de beste oplossing die het meest voordelig is. En die willen wij bieden. Mocht u nog geen ervaring hebben met BKV, neem dan eens de proef op de som. Welkom!

Vragen? Stel ze ons gerust.    * Verplichte velden