Een kraan huren voor elke klus op elke plek

Of u nu een pallet wilt verplaatsen of een compleet windmolenpark opbouwen, bij BKV is een kraan huren in een handomdraai geregeld. Barneveldse Kraanverhuur (BKV) zorgt voor de verplaatsing en (de)montage van zo’n beetje alle denkbare objecten op alle mogelijke locaties. Niets is te klein, niets is te groot.

U huurt van ons een kraan met machinist, wij voeren precies uit wat er moet gebeuren. That’s it. Natuurlijk zoeken wij precies de goede kraan met de best passende machinist. En laat dat met een gerust hart aan ons over. We doen het al sinds 1969.

Barneveldse Kraanverhuur: Meer dan 25 kranen

Met ruim 25 kranen mag het kranenpark van BKV best uitgebreid heten. We hebben 40-tons kranen staan voor het bescheiden hijswerk, maar ook een 750-tons mobiele kraan. Deze gigantische 9-asser is zeer geschikt voor bijvoorbeeld de (de)montage) van een compleet windmolenpark . Of u nu groot of klein hijswerk te verrichten hebt, wij staan in binnen- en buitenland voor u klaar met het beste materieel en de meest ervaren machinisten.

Graag denken we met u mee. Wat bent u precies van plan? Waar en wanneer hebt u ons nodig? Veilig en efficiënt hijsen zijn altijd het vertrekpunt van onze dienstverlening. Lees op deze pagina’s meer over ons kranenpark en de technische specificaties van onze kranen. Wilt u meer informatie? Bel of mail ons gerust. We staan graag voor u klaar.

Mobiele kranen

Mobiele kranen in binnen- en buitenland

BKV verhuurt in totaal 15 mobiele kranen. Deze mobiele kranen van BKV verplaatsen zich door heel Nederland en daar buiten. Vanaf de twee assige compacte 40-tons mobiele telescoopkraan voor hoogtes tot en met 38 meter tot en met de robuuste 750-tons mobiele kraan met een gieklengte van 156 meter.

Specificaties mobiele kranen

Meer weten over onze mobiele kranen? Bekijk de technische specificaties. Zoekt u specifieke informatie, wilt u advies over een bepaald type kraan, of wilt u een kraan huren en een afspraak maken, neem dan contact met ons op. We staan graag voor u klaar.

Rupskraan Barneveldse kraanverhuur

Rupskranen

Ook voor het grotere werk bent u bij BKV  aan het juiste adres. Onze rupskranen komen in actie waar de capaciteit  van mobiele kranen ophoudt. De kranen kunnen op een hoogte van 156 meter met een reikwijdte van 16 meter nog altijd 85 ton hijsen. Dat is niet gering. Bekijk hier de technische specificaties. Het maximumgewicht dat deze giganten kunnen hijsen, is 600 ton. Oké, er zijn wel 50 vrachtwagens nodig om deze reuzen op hun positie te krijgen. Maar dan kan de heavy lift  ook beginnen.

 

mobiele torenkraan Barneveldse Kranen verhuur

Mobiele Torenkranen

BKV heeft een keuze uit een assortiment van 4 verschillende torenkranen. De gieklengtes van deze kranen variëren van 33 tot 60 meter, de haakhoogtes van 23 tot 64 meter. Onze mobiele torenkranen worden in een relatief korte tijd opgebouwd en draaiklaar gemaakt. Bovendien zijn ze zeer wendbaar en daardoor eenvoudig op moeilijk bereikbare plekken in te zetten. Dit maakt de mobiele torenkraan zeer geschikt voor bijvoorbeeld werkzaamheden in binnensteden of op krappe bouwplaatsen. Meer weten over de verschillende specificaties? Klik hier.

Overige kranen

Voor tal van werkzaamheden is verticaal transport vereist. Denk aan het op werkhoogte brengen van bouwmaterialen, het laden en lossen van een mobiele werkruimte of het plaatsen van rijplaten. Staan er bij u dit soort werkzaamheden op de agenda? BKV adviseert u graag over de mogelijkheden voor kraanverhuur. Wij bieden bijvoorbeeld verreikers of autolaadkranen, die zeer geschikt zijn voor deze vormen van verticaal transport.

Meer informatie? Bekijk dan ons aanbod autolaadkranen en verreikers. Wilt u direct een kraan huren? Neem contact op of laat uw gegevens achter. Barneveldse Kraanverhuur staat garant voor snel en adequaat advies. Wij doen er alles aan om de door u benodigde kraan zo efficiënt en flexibel mogelijk in te zetten.

 

Heeft u advies nodig?

Heeft u een project voor de boeg en bent u benieuwd naar onze manier van werken? Wilt u nader kennismaken en ons bedrijf bezoeken? Of heeft u advies nodig over de aanpak van een project?

BKV adviseert u graag. Dat kan gaan over het type kraan waar uw project om vraagt. Of om de beste aanpak op de hijslocatie. Voor ons gaat het in ieder geval verder dan het verhuren van een kraan. U heeft een object dat verplaatst moet worden. We doen er graag alles aan, om dat goed te laten verlopen. Dat begint wat ons betreft met een goed advies.

Vind de kraan die u nodig heeft

(In ton)

Wij ontzorgen zoals u dat wilt!

Werkvoorbereiding
Hijsen begint met een goed plan. Door vooraf de optimale positie van kranen en materialen te bepalen, kan het hijswerk goed worden uitgevoerd. Omdat onze engineers naast diepgaande kennis ook praktijkervaring hebben, zijn onze hijsplannen een betrouwbare leidraad.

Lees verder

Kraanverhuur
Elke hijsklus vraagt om zijn eigen kraan. BKV heeft die. Wij hebben een modern en goed uitgerust kranenpark. Op deze website kunt u al onze kranen, inclusief technische specificaties als gieklengte en werkbereik, bekijken.

Lees meer

Speciaal transport
BKV verzorgt ook het horizontaal transport van objecten. Dat doen we compleet. Van voorbereiding, laden en vervoer tot het lossen op de juiste plek. Veiligheid en voorzichtigheid kenmerken onze aanpak, zodat we probleemloos de klus klaren.

Lees meer

Montage
De montage van uw windturbine kunt u aan BKV overlaten. We werken nauw samen met een aantal gerenommeerde montagebedrijven. Daardoor kunnen we snel en efficiënt een turbine opbouwen. In twee dagen kan de turbine operationeel zijn.

Lees meer

Vragen? Stel ze ons gerust.    * Verplichte velden