Kraanverhuur: voor iedere klus een kraan

Elke klus vraagt zijn eigen kraan en zijn eigen machinist. Bij BKV hebben we die. U kunt ons inschakelen voor het verplaatsen van een pallet met bouwmateriaal. Maar ook voor het opbouwen van een windmolenpark.

Op deze pagina’s vindt u alle informatie over onze kranenpark, inclusief de technische specificaties per kraan. Vraag ons gerust om meer informatie of bel of mail om een kraan af te spreken. We staan voor u klaar.

Onze Mobiele kranen

Veertien mobiele telescoopkranen staan tot uw beschikking bij BKV. Van 40 tons mobiele telescoopkraan tot 750 tons mobiele kraan met een gieklengte van 156 meter. Er is altijd een kraan die past bij uw project.

Op deze pagina’s kunt u de verschillende kranen met bijbehorende specificaties bekijken.Wilt u meer informatie, advies over het type kraan of direct een kraan afspreken? Bel of mail ons gerust. We staan voor u klaar.

Rupskraan Barneveldse kraanverhuur

Onze Rupskranen

De Liebherr LR1600-2 is een indrukwekkende kraan, die voor specialistisch hijswerk, zoals het (de)monteren van windturbines, wordt ingezet. De kraan heeft een maximale gieklengte van 156 meter. Deze reus kan tot 600 ton tillen. Heeft u een project voor deze rupskraan?

mobiele torenkraan Barneveldse Kranen verhuur

Onze Mobiele Torenkranen

Snel en praktisch zijn onze mobiele torenkranen. We hebben er zeven in ons kranenpark, met gieklengtes van 30 tot 60 meter. Omdat mobiele torenkranen direct naast het hijsobject kunnen worden geplaatst én snel opgebouwd kunnen worden, zijn ze ideaal voor projecten met beperkte ruimte en tijd. 

Overige kranen

Verticaal transport kan op allerlei manieren aan de orde zijn. Voor het op werkhoogte brengen van bouwmaterialen bijvoorbeeld. Of om een werkkeet te laden of te lossen. Ook voor dat hijswerk heeft BKV de nodige kranen. Op deze pagina’s leest u er meer over.

Wilt u meer informatie of een kraan plannen? Bel of mail ons, we helpen u graag verder.

 

Heeft u advies nodig?

Heeft u een project voor de boeg en bent u benieuwd naar onze manier van werken? Wilt u nader kennismaken en ons bedrijf bezoeken? Of heeft u advies nodig over de aanpak van een project?

BKV adviseert u graag. Dat kan gaan over het type kraan waar uw project om vraagt. Of om de beste aanpak op de hijslocatie. Voor ons gaat het in ieder geval verder dan het verhuren van een kraan. U heeft een object dat verplaatst moet worden. We doen er graag alles aan, om dat goed te laten verlopen. Dat begint wat ons betreft met een goed advies.

Vind de kraan die u nodig heeft

(In ton)

Wij ontzorgen zoals u dat wilt!

Werkvoorbereiding

Hijsen begint met een goed plan. Door vooraf de optimale positie van kranen en materialen te bepalen, kan het hijswerk goed worden uitgevoerd. Omdat onze engineers naast diepgaande kennis ook praktijkervaring hebben, zijn onze hijsplannen een betrouwbare leidraad.

Lees verder

Kraanverhuur

Elke hijsklus vraagt om zijn eigen kraan. BKV heeft die. Wij hebben een modern en goed uitgerust kranenpark. Op deze website kunt u al onze kranen, inclusief technische specificaties als gieklengte en werkbereik, bekijken.

Lees meer

Speciaal transport

BKV verzorgt ook het horizontaal transport van objecten. Dat doen we compleet. Van voorbereiding, laden en vervoer tot het lossen op de juiste plek. Veiligheid en voorzichtigheid kenmerken onze aanpak, zodat we probleemloos de klus klaren.

Lees meer

Montage

De montage van uw windturbine kunt u aan BKV overlaten. We werken nauw samen met een aantal gerenommeerde montagebedrijven. Daardoor kunnen we snel en efficiënt een turbine opbouwen. In twee dagen kan de turbine operationeel zijn.

Lees meer

Vragen? Stel ze ons gerust.