Rijplaten verhuur

ALTIJD EEN GOED BEREIKBARE WERKLOCATIE

In veel situaties waarbij hijswerk komt kijken, is de bodemsituatie niet ideaal. De gronddruk is te laag of het terrein is onbegaanbaar. BKV beschikt over een grote hoeveelheid stalen rijplaten, om de werklocatie bereikbaar te maken en te houden.
Om snel en goed een noodweg van rijplaten te kunnen plaatsen, hebben we een kleine kraan ontwikkeld.

 

Zowel de rijplaten als de kraan zetten we in als onze hijsopdracht daarom vraagt. U kunt de platen en de kraan ook afzonderlijk huren als u een werklocatie toegankelijk wilt maken.

Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Rijplaten verhuur BKV

Wij ontzorgen zoals u dat wilt!

Werkvoorbereiding
Hijsen begint met een goed plan. Door vooraf de optimale positie van kranen en materialen te bepalen, kan het hijswerk goed worden uitgevoerd. Omdat onze engineers naast diepgaande kennis ook praktijkervaring hebben, zijn onze hijsplannen een betrouwbare leidraad.

Lees verder

Kraanverhuur
Elke hijsklus vraagt om zijn eigen kraan. BKV heeft die. Wij hebben een modern en goed uitgerust kranenpark. Op deze website kunt u al onze kranen, inclusief technische specificaties als gieklengte en werkbereik, bekijken.

Lees meer

Speciaal transport
BKV verzorgt ook het horizontaal transport van objecten. Dat doen we compleet. Van voorbereiding, laden en vervoer tot het lossen op de juiste plek. Veiligheid en voorzichtigheid kenmerken onze aanpak, zodat we probleemloos de klus klaren.

Lees meer

Montage
De montage van uw windturbine kunt u aan BKV overlaten. We werken nauw samen met een aantal gerenommeerde montagebedrijven. Daardoor kunnen we snel en efficiënt een turbine opbouwen. In twee dagen kan de turbine operationeel zijn.

Lees meer

BKV hijst windmolen op 100m hoogte in Lelystad.

BKV is ingezet voor het hijsen van een windturbine in Lelystad. Om de windturbine te kunnen plaatsen zette BKV de hun nieuwe telescoopkraan Liebherr LTM 1750 in. De windturbine heeft een ashoogte van ca. 100m.

Vragen? Stel ze ons gerust.    * Verplichte velden