FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

BKV vervangt voor Bettink een 10KW Windmolen

NIEUWKOOP (Zuid-Holland) – in Nieuwkoop was de Barneveldse Kraanverhuur (BKV) vorige week actief. Hier hebben we met onze Liebherr LTM 1030-2.1 een 10KW windmolen-gondel vervangen.

Deze klus was ideaal geschikt voor de Liebherr LTM 1030-2.1. Met een mastlengte van 30 meter en de maximale haakhoogte van 32 meter kon hij deze relatief lage toren van 25 meter hoog goed bereiken voor het hijswerk.

Deze windmolen gondel woog 800 kg en met de 3 bladen was het totaalgewicht hiervan 1000 kg. Tijdens het hijsen van de nieuwe gondel was het belangrijk om de windsnelheid in de gaten te houden, zodat hij heel precies gemonteerd kan worden met veiligheid voor de monteur en de machinist.

Deze klus hebben wij uitgevoerd voor Bettink Service en Onderhoud uit Barneveld, een vaste partner waar wij vaker hijswerk voor verrichten. (meer informatie over Bettink is hier te vinden: https://www.bettink.nl/)

Dankzij de goede communicatie tussen de opdrachtgever, monteur en onze machinist is ook deze klus weer succesvol geklaard! Benieuwd wat BKV voor u kan doen? Bel BKV en laat u vrijblijvend informeren!