FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

BKV’s LTM 1130 actief bij bouw 44 appartementen in Zwartebroek

ZWARTEBROEK – In Zwartebroek is Bouwbedrijf van der Kolk momenteel bezig met de realisatie van 44 nieuwe appartementen. BKV hijst vaker met deze gewaardeerde opdrachtgever. BKV is hier gevraagd om het hijswerk te verrichten.

Op dit project heeft onze machinist in zijn Liebherr LTM 1130 diverse onderdelen gehesen. Breedplaatvloeren, stalen kolommen en balkons, het werd allemaal op de juiste locatie gehesen met een vlucht van 34 meter en een maximaal gewicht van 3,5 ton.

Onze machinist had de zelfsturende en zelfrijdende aanhanger mee. Hiermee kan hij vanuit de kraancabine de besturing van de aanhangwagen bedienen. Dit betekent dat de kraan met aanhanger een stuk wendbaarder wordt en hij op locaties kan komen die een normale kraan met aanhanger niet kan bereiken. Deze aanhanger heeft GS Meppel samen met BKV samengesteld.

Onze machinist had ook op dit project weer uitstekende communicatie met de vakmensen van Van de Kolk bouw (https://www.vandekolk.nl/), zowel via de portofoon als met handgebaren. Door goede communicatie en heldere afspraken weet iedereen hoe we deze hijsklus veilig kunnen klaren. Bouwbedrijf van der Kolk is een vaste partner van BKV en wij hijsen regelmatig voor ze. Dan raak je op elkaar ingespeeld!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen doen? Bel gerust onze accountmanager en wij vertellen u graag over onze aanpak!