FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

BKV hijst prefab dakkapel in Apeldoorn (incl. videobeelden)

APELDOORN – Deze week was de Barneveldse Kraanverhuur (BKV) in Apeldoorn actief. Er werd een prefab dakkapel gehesen voor Franken Dakkapellen. Een hijsklus die vraagt om precisie.

Voorbereiding
Vooraf heeft het team van Franken Dakkapellen de juiste voorbereidingen getroffen. De plaats waar de mobiele 50-tons kraan gestempeld moest worden was correct afgezet. Ook waren alle materialen die uit de woningen werden gehesen netjes verpakt in big-bags. Op die manier kunnen ze door het gat uit de woning gehesen worden, zo heeft de klant het minste overlast van de werkzaamheden. Meer informatie over deze 50-tons kraan is te vinden in de hijstabel op onze site, klik hier: https://www.barneveldsekraanverhuur.nl/app/uploads/2017/12/BKV-Mobiele-kraan-50-ton-LTF.pdf

Hijsen
Dit dakkapel is geheel prefab uitgevoerd, waardoor er met voorzichtigheid en precisie gehesen moet worden. Typisch een klus voor BKV dus. Om half 10 ’s ochtends kwam onze machinist op de afgesproken tijd aan en om half 11 stond het bijna 5 meter brede dakkapel er op. Planning is bij dit soort hijsklussen belangrijk, als BKV te laat komt kan Franken Dakkapellen niet verder. Daarom investeert BKV in een goede planning die de afspraken nakomt.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?
Niet alleen bij grote projecten (zoals windturbine montage of infrastructuur) is BKV goed in een correcte voorbereiding en het nakomen van afspraken. Ook bij onze kleinere kranen is planning, zorgvuldigheid en afspraak = afspraak een belangrijk motto. Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Bel gerust eens naar één van onze accountmanagers! BKV. Wij staan voor u klaar.

Prachtige videobeelden en foto’s van dit project: