FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

BKV assisteert bij demontage dak Formido

NIJKERK – In Nijkerk aan de aan de Watergoorweg is de Barneveldse Kraanverhuur (BKV) deze week actief met een mobiele torenkraan. Op het pand van de Formido wordt het volledige dak vervangen en BKV assisteert hierbij met onze mobiele torenkraan.

Onze machinist haalt vakkundig de losgeschroefde elementen met een palletvork naar beneden. Dit doet hij vanuit de Liebherr mobiele torenkraan. De Liebherr MK63 om precies te zijn. Een sterke mobiele torenkraan, gebouwd in 2015, die tot 36 meter vlucht kan hijsen met een horizontale giek. De maximum last die de kraan kan hijsen is 8 ton. Daarnaast kan deze Liebherr-mobiele torenkraan de giek 15, 30 en 45 graden optoppen en kan hij daardoor een maximale hijshoogte bereiken van 48 meter. Meer informatie over deze kraan en onze andere mobiele torenkranen vindt u hier: https://www.barneveldsekraanverhuur.nl/kraanverhuur/mobiele-torenkranen/

2300 m2
Het totale dak is 2300 m2 en wordt gedemonteerd door van de Burg sloopwerken. Dit moest met voorzichtigheid gebeuren, de bouwmarkt ‘onder het dak’ was weliswaar afgedekt met zeilen, maar de producten stonden er allemaal nog in! Nadat de panelen waren losgeschroefd kon onze machinist ze vakkundig verwijderen met een palletvork.

Om het hele dak te demonteren moest de kraan een keer verzet worden. Dit duurt bij deze mobiele torenkraan zo’n 30 á 40 minuten.

Nieuwsgierig geworden naar de kwaliteiten van onze machinisten en het vakmanschap waarmee zij hun werk uitvoeren? Bel ons gerust en wij vertellen u er graag meer over!