FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

BKV plaatst bekistingen voor een zonnepanelenveld langs de A15

GELDERMALSEN – In Geldermalsen (langs de A15) worden +/- 56.000 zonnepanelen geplaatst. Voordat de zonnepanelen geplaatst worden, moeten er funderingen gestort worden. BKV hijst voor deze funderingen de bekistingen. Ongeveer 3000 huishoudens kunnen door deze zonnepanelen voorzien worden van groene stroom!

Het project
Dit zonnepanelenveld komt bovenop een oude afvalberg langs de A15 en is ter grootte van circa 28 voetbalvelden. Daarmee wordt dit het grootste zonnepark in Gelderland (56.000 panelen). Dit zonnepark moet zorgen voor zonnestroom voor circa 3000 huishoudens, dat is meer dan 70 procent van de huishoudens in Geldermalsen. Mede dankzij dit project is Geldermalsen vanaf 2050 energieneutraal. Als BKV zijn we trots dat we daar ons ‘steentje aan bijdragen’.

Liebherr MK88
Voor dit project heeft BKV gekozen voor de Liebherr MK88 Torenkraan. Omdat overzicht op deze locatie belangrijk is en sommige prefab bekistingen tot 45 meter ver gehesen moeten worden, wordt op dit project een mobiele torenkraan ingezet. Dit type kraan kan 15, 30 of 45 graden optoppen waardoor er een maximale haakhoogte van 59 meter bereikt wordt. Voor dit project werd de giek van de mobiele torenkraan niet opgetopt.

Kraanverhuur door het hele land!
De komende 6 weken is onze TCVT-gecertificeerde machinist nog bezig in Geldermalsen. Dit keer is BKV aan het hijsen langs de A15, maar dat doen wij continu door Nederland, door heel Europa zelfs. BKV krijgt elke last daar, waar de opdrachtgever dat verlangt. Ook voor u! Dus heeft u ons nodig? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of bel ons!